Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 26 Aralık 68. bölümünde neler olacak?

Ah Kalbim dizisi 26 Aralık 68. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Ah Kalbim, 28 Aralık Salı günü 68. bölümüyle ekranlarda olacak. Saat 21.30’da izleyici ile buluşacak olan dizinin 68. bölümünden bilgiler şöyle:

Ah Kalbim’de 28 Aralık Salı akşamıAliya Bülbül’ü öldürmek için hemşire kılığına girer. Son anda Purab’a yakalanan Aliya odayı terk eder.

Neil’e zarar vermek isterken kendisi ağır yaralanan Bülbül’ün durumu iyiye gider. Sarla kızının yanından ayrılmak istemese de Purab onu gönderir. Sarla’nın gidişini fırsat bilen Tanu ve Aliya Bülbül’ü öldürmek için harekete geçer. Hemşire kılığına girip Bülbül’ü boğmak üzere odasına giren Aliya otopside boğulma raporu çıkacağını düşünerek vazgeçer. Öldürmek için başka bir yol ararken Purab’a yakalanan Aliya Bülbül’ün serumuna bakmak için odaya girdiğini söyler ve odayı terk eder. Hızla iyileşen Bülbül Abhi ve Pragya için yeniden harekete geçmeye karar verir. Onların birbirlerini kıskanmalarının ilişkilerine iyi geleceğini düşünen Bülbül, Purab’la planlarını uygulamaya koyulur.

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik-Drama