Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede dizisi için bu reyting sonuçları büyük haksızlık!

Ah Nerede dizisi için bu reyting sonuçları büyük haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ah Nerede dizisi büyük bir emek ile ortaya konulan bir Star TV yapımı. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin ilk iki bölümü izleyenler tarafından beğenildi. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman işlerin hiç de iyi gitmediği anlaşılıyor.

Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı Ah Nerede, 1975 yılında çekilen aynı isimli Türk sinemasının nadide eserlerinden birisinin dizi versiyonu olarak öne çıktı. Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan ikilisinin milyonların sevgisini kazandığı filmin dizi versiyonu ne yazık ki, büyük bir etki yaratamadı.

Nil Keser’in başarılı performansı ile sosyal medyada öne çıktığı dizi, eğlenceli bir hikaye ve izleyenleri de tatmin ediyor. Ancak yaz döneminin düşük reyting oranları nedeniyle hikayenin ne kadar devam edeceği konusunda bir belirsizlik var.

atv’nin yayına aldığı Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş dizileri için erken final kararları almasının altında düşük reytingler var. Ah Nerede projesi için de en büyük sorun reyting sonuçlarının tatmin etmemesi.

Ah Nerede dizisi için bu reyting sonuçları büyük haksızlık! 8

Yaz döneminde sınırlı sayıda dizinin öne çıktığı bir reyting tablosu görüyoruz ve Ah Nerede en düşük oranları alan yapımlardan birisi oldu. Ancak birçok izleyiciye göre dizinin aldığı bu reytingler haksızlık. Çünkü çok daha iyisini hak ettiğine inanan izleyiciler, Ah Nerede’nin dizi versiyonunu da beğendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Sosyal medya paylaşımlarına bakılır ise diziyi izleyenler memnun ama, Star TV’nin düşük gelen reytinglerden pek memnun olmadığı da biliniyor.

Dizinin ikinci bölümünün tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer alması güzel bir detay ama bu durum reytinglerin düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yaz döneminde izleyiciyi ekrana çekmek hiç kolay değil.

Ah Nerede dizisi için bu reyting sonuçları büyük haksızlık! 9

AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük oranlar elde eden Ah Nerede, tüm kişilerde ise biraz daha iyi durumda.

Dizinin bu haliyle ekranda ne kadar kalacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek yanlış olacaktır. Ah Nerede için önümüzdeki 3-4 haftalık dönem çok kritik olacak.