Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural tasarladı, Yağmur Tanrısevsin tanıttı, işte iyilik böyle olur!

Ahmet Kural tasarladı, Yağmur Tanrısevsin tanıttı, işte iyilik böyle olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yağmur Tanrısevsin’in son işi 2020 yılının başlarında izleyicilerle buluşan Baba Parası isimli film projesi olmuştu. Oyuncu, pandemi öncesinde Tülin karakteriyle yer aldığı filmde Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte başrolü paylaşmıştı.

2017 yılında yayınlanan İki Yalancı isimli diziden sonra yeniden dizi setlerinde görünmeyen Yağmur Tanrısevsin, hayranlarını bir hayli özletti. 2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisindeki Ece karakterinden bu yana birçok projede boy gösteren oyuncu, son dönemde dizilerde yer almamayı tercih ediyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimde kalmakta olan oyuncu, Ahmet Kural ile birlikte bir iyilik hareketine katıldı. Bir Dilek Tut Derneği için, Ahmet Kural’ın da içinde bulunduğu bir iyilik kampanyası başlatıldığını belirten bir mesaj paylaşan Yağmur Tanrısevsin, takipçilerinden destek istedi.

Oyuncu, “Bu iyilik tişörtlerini, benden sonra da @ahmtkural tasarladı, @zhopperscom hazırladı ve sizler de satın aldığınızda @makeawishturkiye ‘ye bağış olarak katkı sağlayacak. Ahmet’in tasarladığı #Eco-friendly bu tişörtlerin geliriyle, zorlu hastalıklarla mücadele eden çocukların dilekleri gerçekleştirilecek. Hadi sen de iyiliği üzerine giy” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Ahmet Kural tasarladı, Yağmur Tanrısevsin tanıttı, işte iyilik böyle olur! 7