Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Mümtaz Taylan, Lezzet Akademisi’ne konuk oluyor…

Ahmet Mümtaz Taylan, Lezzet Akademisi’ne konuk oluyor…

tarafından zk zk

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu hafta Lezzet Akademisi programının konuğu oluyor. Taylan, mutfakta bazı tüyoları da izleyenlerle paylaşacak…

BKM yapımı Lezzet Akademisi’nde geleceğin şefleri hem öğreniyor hem yarışıyor! Elenen yarışmacı yerine Cansu Naz Birşen geliyor. Bir önceki bölümde hijyen sorunu yaşayan Eray, bu bölümde ne yapacak?

Sedef İybar’ın moderatörlüğünü üstlendiği yarışmanın meslek erbabı yemek ustalarından oluşan jürileri Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna’dan oluşuyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, Lezzet Akademisi'ne konuk oluyor... 8

AHMET MÜMTAZ TAYLAN’DAN MUTFAK TÜYOLARI!

Bu haftanın konuk jürileri Aydın Demir ve Ahmet Mümtaz Taylan! Ahmet Mümtaz Taylan, programda mutfak tüyolarını paylaşacak. Taylan, soğan doğrarken ağlamamak için ne yapıyor?

‘Lezzet Akademisi’nde şef adayları, bu hafta ilk etapta Türk mutfağının en zor ve tartışmalı yemeklerinden biri olan hünkar beğendi yapacaklar. Seyirci de izlerken patlıcan nasıl közlenir, et pişirmenin incelikleri nelerdir, hünkar beğendi için patlıcan nasıl seçilir gibi soruların cevaplarını öğrenecek!

Ahmet Mümtaz Taylan, Lezzet Akademisi'ne konuk oluyor... 9

Genç şef adayları, 2. etapta ise aynı malzemeleri yaratıcı ve yenilikçi düşünceleriyle harmanlayıp sofraya getirecekler.

Hem hünkar beğendi hazırlanışındaki püf noktalarını görecek, hem de aynı malzemelerin farklı uygulamalarıyla yeni fikirler edinecek hem de eğlence dolu bir yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız!

Lezzet Akademisi Pazar günü saat 16.15’te üçüncü bölümüyle Show TV’de!