Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Onur Seyit Yaran’ın yeri doldurulamazken, yeni müjde sevindirdi!

Kardeşlerim dizisinde Onur Seyit Yaran’ın yeri doldurulamazken, yeni müjde sevindirdi!

tarafından ker_def

Onur Seyit Yaran, 4. sezonu devam eden Kardeşlerim dizisi ile müthiş bir kariyer çıkışı gerçekleştirdi. Canlandırdığı Doruk karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin takibe aldığı oyuncu, yurt dışında da kısa sürede tanınan bir isim haline geldi.

Kardeşlerim dizisinin yurt dışında yayınlanması ve hikayesinin de milyonlarca izleyiciyi etkilemesi ile birlikte Onur Seyit Yaran da hayran sayısını katlayarak artırdı.

Ancak sezon başında Kardeşlerim dizisinin senaristlerinin şoke eden kararı ile Doruk karakteri hikayeden ayrıldı. Bu ayrılık sonrasında dizinin reytinglerinde düşüşler yaşandığı gözlemlenirken, birçok izleyici de hikayeden eski tadı alamadıkları yönünde eleştirilerle sosyal medyada tepkileri ortaya koymaya devam ediyor.

Onur Seyit Yaran hayranları ise genç oyuncunun yeniden setlere dönmesini heyecanla bekliyor. Yeni bir projesi olduğunu açıklayan genç oyuncu, “Evet yeni bir dizi için anlaştım” diyerek hayranlarını çok memnun etti.

Detayları da çok merak edilen dizi projesinin yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Onur Seyit Yaran hayranları yeni dizi kararından memnun.

Ancak Kardeşlerim dizisinden Doruk karakterinin ayrılması ile hikayede oluşan boşluğun doldurulamamış olması da bu dizinin hayranlarını üzen bir gelişme oldu.

Oyuncunun bıyık bırakarak imaj yenilemesi de hayranlarından büyük beğeni topladı.

Kardeşlerim dizisinde Onur Seyit Yaran'ın yeri doldurulamazken, yeni müjde sevindirdi! 7