Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu ve Canan Ergüder son değişiklikten memnun!

Ahsen Eroğlu ve Canan Ergüder son değişiklikten memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Menajerimi Ara dizisinin 8 bölümü yayınlandı. Salı akşamlarına damga vuracağı düşünülen dizi, ilk başlarda çok iyi reytingler almış olsa da Masumlar Apartmanı gelince gözden düşmüştü.

Menajerimi Ara dizisi için Star TV gün değişikliği kararı verdi. 18 Ekim Pazar günü itibariyle dizi yeni gününde izleyicisinin karşısına çıkacak. Artık Pazar akşamları dizinin yayınlanacağını sosyal medyadan duyuran oyuncular, bu gelişmeden memnun.

Star TV’nin biraz daha düşüş yaşasa final potasına girecek olan Menajerimi Ara dizisinin yeni günündeki performansı da merakla bekleniyor. Oyuncular da sosyal medya paylaşımları ile takipçilerini bilgilendirdi.

Ahsen Eroğlu ve Canan Ergüder üst üste paylaşımlarda bulunarak dizinin artık Pazar akşamları yayınlanacağına yönelik bilgilendirme mesajları yayınladı.

“Yeni günümüz Pazar. Destekleriniz için teşekkür ederiz” diye not bırakan Ahsen Eroğlu, ayrıca 9.bölüm fragmanını da paylaştı ve şöyle yazdı:

O zaman bu Pazar saat 20:00’de @startv ‘de buluşuyoruz. ????????@ayyapim @menajerimiaradizi

 

Canan Ergüder ise “Bu Pazar sakın bir sonraki sanmayın!!! 18 Ekim’de tekrar görüşmek üzere” notu ile paylaşımlarda bulundu. Dizinin hayranları, aynı oyuncular gibi bu değişiklikten son derece memnun olduklarını sosyal medya yorumları ile gösterdi.