Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisiyle geliyor!

Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisiyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni diziler bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Atv ekranında yayınlanacak olan Kardeşlerim isimli dizi de bu yapımlar arasına katıldı. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Celil Nalçakan ile, Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat veren Ahu Yağtu’nun başrolünde yer aldığı Kardeşlerim dizisinin okuma provaları da başladı.

Dört kardeşin hayat hikayelerinin anlatılacağı projede Fadik Sevin Atasoy’un yeniden dizilere dönüşü de dikkat çekici olacak. Ünlü oyuncu, dizilerden daha çok sinemada yer almayı tercih eden ünlüler arasındaydı. Oyuncu, Dudaktan Kalbe isimli dizideki Leyla karakteri ile dizi izleyicilerinin aklında kaldı. En son 2009 yılında Aynadaki Düşman dizisinde rol almıştı. Fadik Sevin Atasoy, tam 11 yıl sonra yeniden diziyle ekranda yer almış olacak.

Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisiyle geliyor! 9

Okuma provalarının başladığı dizide yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Cüneyt Mete, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Suİkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta…

Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisiyle geliyor! 10

İzleyicilerin kendi hayatlarından birçok detayı ekranda bulabileceği bir yapım olarak öne çıkan Kardeşlerim, hem dram öyküsü hem de sevgiyi öne çıkartan sahneleriyle dizi hayranlarının dikkatini çekecek.

Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisiyle geliyor! 11

NGM’nin yapımcısı olduğu Kardeşlerim dizisinin yönetmenliğini Serkan Birinci yaparken, senaryoyu yazan isim ise Gül Abus Semerci…