Ana sayfa Dizi Haberleri atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor!

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda çok iddialı dizilerle izleyicileri kendisine bağlayan atv, üst üste yeni dizilerle, farklı projeleri ekrana getirmeye devam edecek. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı Akıncı dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Bunun yanı sıra Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinin hazırlıkları da devam ediyor. Kanalın çok güvendiği projelerden birisi Maraşlı. Kudret Sabancı’nın 3 bölümü çektikten sonra ayrılmasının ardından yeni yönetmen ile devam etmek durumunda kalan dizide, Abdül Süsler de yerini Saygın Soysal’a bıraktı. Bu gelişmelerin yaşandığı Maraşlı dizisinin yakında fragmanlarının yayınlanması bekleniyor.

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor! 11

Bir süredir Akıncı ve Maraşlı dizileriyle ilgili çekimler devam ediyor. Yoğun bir çaba harcanıyor ve ortaya çok iyi projeler çıkması da bekleniyor.  Özellikle Akıncı için Ağustos ayından bu yana oyuncular titiz bir çalışma yürüttü. Ortaya da bilim kurgu filmlerini aratmayacak bir proje çıktı. Yayınlanan fragmanlar da Akıncı’nın bir kahramanlık hikayesi olarak çok farklı bir tarza sahip olduğunu gösterdi.

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor! 12

atv’nin üçüncü yeni dizisi de ortaya çıktı. Kardeşlerim isimli dizide, ‘kadro adeta ateş ediyor’ denilebilecek kadar iyi isimlerden oluştu.

NGM tarafından hazırlıkları devam eden dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci üstlendi. Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı dizinin okuma provaları başladı. Oyuncular provalardan ilk fotoğrafları verdi.

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor! 13

Hayat mücadelesi içindeki dört kardeşin dram hikayeleri izleyicilerle buluşacak. İçinizi burkacak ama sevginin ve aile olmanın bilincini de Kardeşlerim dizisi ekrana yansıtacak.

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor! 14

Oyuncu kadrosunda ise çok önemli isimler bulunuyor. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete gibi isimlerin yanı sıra; Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Suİkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta dizide yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

atv dizi konusunda çıldırdı, 3 yeni süper dizi geliyor! 15