Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu’ya nazar değdi, korktuğu başına geldi!

Ahu Yağtu’ya nazar değdi, korktuğu başına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile öne çıkan ünlü oyuncu Ahu Yağtu, bir süredir tiyatro sahnesinde yer alıyordu.İlk kez tiyatro sahnesine Closer isimli oyunla giriş yapan Yağtu,2020 yılı için de izleyicilerine büyük sürpriz yaparak yeni bir projede daha bulunuyor. Karanlıkta Komedi isimli farklı bir oyun ile ikinci tiyatro deneyimini yaşayan Ahu Yağtu, bir de büyük talihsizlikle karşılaştı.

Peter Shaffer’in yazdığı Ebru Kara’nın ise yönettiği Karanlıkta Komedi isimli oyunun provaları 2,5 ay kadar sürdü. Oyuncular hem çok zorlandı hem de çok yoruldu. Ahu Yağtu, daha önceki röportajında bu detaya dikkat çekmişti. Oyunda, tüm oyuncular karanlıktaymış gibi oynamak zorundaydı. İzleyici bunu hissetmeliydi ve bu yüzden de çok zorlu bir oyun olarak Yağtu tarafından tarif edilmişti.

Benzer bilgiyi Burcu Kara da vermiş ve oyunun zorluğundan bahsetmişti.Sahnede ise Ahu Yağtu’nun başına bir kaza gelince korktuğu da başına gelmiş oldu. 28 Şubat Perşembe günü prömiyeri yapılan oyunda  Burcu Kara, Gökçe Özyol, Atilla Olgaç, Akasya Asıltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralıoğlu ile birlikte yer alan Yağtu’nu talihsiz sahne kazasının ardından oyun ertelendi.

Yağtu’nun sahnede omuzunun çıktığı öğrenildi. Jest Tiyatro, “Canımız Ahu Yağtu sahnede geçirdiği talihsiz kaza sonrası omurunu kırmıştır. Bu sebeple 3 – 4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Oyuncumuzun bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesini diliyoruz” şeklinde paylaşım yapıldı. (Sonra bu paylaşım silindi.)

Pelin Kaya’nın hazırladığı youtube programına konuk olan Yağtu, “İlk kez komedide rol alacağım için ekstra heyecanlıyım. Epey de zor bir oyun. Çünkü karanlıkta geçiyor. Karanlıktaymış gibi oynamanız gerekiyor. Dolayısı ile görmeden oynuyorsunuz” diye konuşmuştu.

Görmeden oynamak Yağtu’ya sahne kazası olarak dönüş yaptı.