Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan, diziler konusunda hayatının en akıllı kararını verdi!

Gökhan Alkan, diziler konusunda hayatının en akıllı kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmash karakteri ile dizi dünyasına adımını atan Alkan, sonrasında farklı karakterlerde yer aldı.

Her Şey Yolunda Merkez, Gurbette Aşk, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor, Kalp Atışı ve son olarak da Zengin ve Yoksul dizilerinde rol almıştı.Oyuncu, bir süredir iyi bir proje bekliyordu.Sonunda Yasak Elma dizisinde Eda Ece ile partnerlik teklifi gelince de bunu değerlendirdi.

Yasak Elma dizisine 3. sezondan katılan Gökhan Alkan, 73. bölüm ile birlikte Kerim karakteri ile ekranda boy gösterecek. Oyuncu açısından bunun büyük önemi bulunuyor.Alkan, Seviyor Sevmiyor ve Kalp Atışı dizileri ile iyi çıkışlar yapan bir isimdi. Ancak devamını getirememişti. Şimdi kariyerini yeniden yukarı taşıma fırsatını hem de başarılı bir projede yer alarak buldu.

Yasak Elma’nın 4.sezonunun da ilgi çekeceği kesin gibi. Gökhan Alkan açısından risksiz ve geniş kitlelere yeniden ulaşabileceği bir seçim oldu.