Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü!

Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Mucize Doktor dizisinde sosyal medyaya yansıyan olay herkesi şoke etti… Setteki müthiş aile ortamına gölge düştü… Analizimizde tüm detayları bulabileceksiniz. Önce neden sette ‘mucize’ bir ortam var,sonra nasıl gölgelendi konusunu okuyacaksınız. Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi, elde ettiği reytingleri ve yarattığı algı ile ekran başındaki milyonlarca takipçisine her hafta mest ediyor. Dizide iyi bir kadro ve başarılı bir hikaye var. Sette oyuncular arasındaki aile ortamı da bu başarının sırlarından birisiydi. Hatta setteki samimi ortam mucize olarak da değerlendirilmişti.

Özge Özder, youtube kanalına rol arkadaşı Hazal Türesan’ı konuk etti ve set ortamının ne kadar harika olduğunu iki ünlü isim anlatmıştı. Dizide Kıvılcım olarak izlediğimiz Özge Özder, “Size yalan ve klişe gibi gelmesin. Mucize Doktor setinde inanın mucizevi bir şekilde, herkes birbirini hem çok seviyor hem de birbiri ile çok eğleniyor, hem çok güzel sohbet ediyor. Nasıl oldu bu büyü bilmiyorum ama bizi seçenlerin bir bildiği varmış diye düşünüyorum” dedi.

Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü! 10

Hazal Türesan da ekibin seçiminde çok doğru kararlar alındığını, sette sürekli güldüklerini hatta deli gibi davrandıklarını ifade etti. Türesan, “Bu gerçekten mucize ve çok klişe, herkes çok iyi herkes gönlünü ortaya koyuyor” dedi

MUCİZEYE GÖLGE DÜŞTÜ! Ancak iki ünlü oyuncunun bu programının yayınlanmasından sonra Tanju karakterine hayat veren Murat Aygen, instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve imalı ifadelerin yer aldığı paylaşıma Açelya’yı canlandıran Hayal Köseoğlu, yorum bıraktı.

Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü! 11

“Bu laf sanırım Fırat’la (Altunmeşe) bana… Neyse… Bizi bi sevemedin ya… Hiçbir şey demiyorum”

İşte Köseoğlu’nun bu yorumu ‘mucize’ olarak anlatılan set ortamında aslında her şeyin güllük gülistanlık olmadığına işaret olarak algılandı.

Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü! 12

Hayal Köseoğlu, saatler sonra “Şaka yaptım. Şaka şaka… Herkes ciddiye almış. İyi oyunculuk budur. Yazı diliyle bile herkesi inandırdım” diyerek durumu farklı bir şekle getirse de, oluşan algı Mucize Doktor dizi setinde oyuncular arasında sanki bir soğukluk varmış gibi yansıdı.

Murat Aygen ve Hayal Köseoğlu fotoğrafı ile gelen “Kara mizahım anlaşılmayınca ben” şeklindeki sözler de durumu kurtarma çabası olarak algılandı.

Mucize Doktor dizisinin mucizesine gölge düştü! 13

Özge Özder ve Hazal Türesan’ın sözlerinde set ortamı içi geçen ‘mucize’ tanımlaması, bu gelişmeyle birlikte sorgulanmaya başladı.