Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahu Yağtu’yu görünce insanın aklına gelen kelime!

Ahu Yağtu’yu görünce insanın aklına gelen kelime!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, en son Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile ekranda boy göstermişti. Ünlü oyuncu, 2020 yılında ise dizileri bir kenara bıraktı. Closer isimli tiyatro oyununa devam edecek olan Yağtu, ayrıca Karanlıkta Komedi isimli ikinci bir tiyatro projesinde daha rol alacak.

Bu sezon dizilerde yer alması beklenmeyen Ahu Yağtu, halinden memnun. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının beğenisini kazanan Yağtu için en çok kullanılan kelime “Asalet”…

Takipçileri ünlü oyuncunun her paylaşımına “Asil kadın” yorumu yapmayı ihmal etmiyor. Bir takipçisi, “Seni görünce asalet kelimesi aklıma geliyor” diyerek aslında birçok hayranının da duygularına tercüman oldu.

Cem Yılmaz ile bir dönem evli olan ve Kemal’in de annesi olan Ahu Yağtu, eski eşinin sevgilileri ile ilgili ise hiç konuşmuyor. Defne Samyeli’nin ardından Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığının ortaya çıkması magazin gündemini sarsmıştı. Yağtu, bu konuyla ilgili soruya da yanıt vermedi ve polemikten kaçındı.

İşte ünlü oyuncunun ‘asalet’ kelimesinin hakkını verdiği paylaşım:

Vintagelarimla yenileri karistirmaya bayiliyorum ???? #iyipazarlar #happysunday

Ahu Yağtu'yu görünce insanın aklına gelen kelime! 7