Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu öyle bir paylaşım yaptı ki Darmaduman dizisindeki rol arkadaşları yorum yağdırdı!..

Mert Yazıcıoğlu öyle bir paylaşım yaptı ki Darmaduman dizisindeki rol arkadaşları yorum yağdırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Mert Yazıcıoğlu çok yakında Fox TV’nin yeni gençlik dizisi Darmaduman ile ekranlara gelecek.

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin adı önce Gelecek Uzun Sürer olarak lanse edilmiş sonra Darmaduman olarak değiştirilmişti. Kadrosu ile büyük dikkat çeken dizi, bir dönem dünyanın pek çok ülkesini etkisi altına alan Beverly Hills 90210 adlı diziden uyarlandı. Dizi Türkiye’de de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanmıştı.

Yeni sezona Darmaduman adıyla uyarlanan dizide, Mert Yazıcıoğluyla birlikte Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora başrollerde yer alırken genç oyuncu kadrosuna Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Meral Çetinkaya’nın aralarında bulunduğu usta isimler eşlik ediyor.

Re Touch Mag Dergisi için objektif karşısına geçen Mert Yazıcıoğlu’nun fotoğrafına Darmaduman dizisindeki rol arkadaşlarından çok sayıda yorum  geldi.

Mert Yazıcıoğlu öyle bir paylaşım yaptı ki Darmaduman dizisindeki rol arkadaşları yorum yağdırdı!.. 7

Derginin Ekim ayı sayısına kapak olan oyuncu fit vücudunu gözler önüne serdi. Oyuncunun instagram sayfasında yayınladığı fotoğrafa rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz, “Noluyo ya bir dakika!” yorumunu yaparken Hafsanur Sancaktutan ise, “Güzel çok güzel” yorumunu yaptı.  Mert Yazıcıoğlu da Aytaç Şaşmaz’a, “Hep sen mi be adam!” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Son dönemde giderek daha çok dikkatleri çeken gençlik dizilerine önemli bir alternatif olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Darmaduman tanıtımlarıyla da büyük merak uyandırdı.

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı Ay Yapım imzalı diziden gelen ilk tanıtım ile birlikte izleyici de yeni bir heyecan yaşamaya başladı. Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizinin hangi güne denk geleceği, hangi dizilerle karşılıklı ekranda olacağı da ayrı bir merak konusu…