Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak’ın Ceren’i Bensu Soral’dan partneri Akın Akınözü ile ilgili çarpıcı sözler!..

Tuzak’ın Ceren’i Bensu Soral’dan partneri Akın Akınözü ile ilgili çarpıcı sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Güzel oyuncu Bensu Soral yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinde başrolde yer alıyor.

Dizide Akın Akınözü ile başrolü paylaşan oyuncu Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda partneriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bensu Soral, röportajda Gence’nin “Akın Akınözü’yle nasıl bir ikili oldunuz?” şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi; “Ortak çok fazla arkadaşımız var, iyi biri olduğunu biliyordum, tanıştıktan sonra da bunu görmüş oldum. Çok uyumlu, anlayışlı, onunla çalıştığım için çok şanslıyım.”

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral'dan partneri Akın Akınözü ile ilgili çarpıcı sözler!.. 8

‘Tuzak’ta sevgisiz büyümüş, bir yalanın içinde yaşayan, kendisini sürekli varlıklı bir aile ve ortamda kanıtlamaya çalışan, bunun için babasının ona verdiği görevleri yerine getirmesi gerektiğini düşünen, aynı zamanda merhametli ‘Ceren’ adlı bir karakteri canlandıran Bensu Soral inatçı bir kişiliği olduğunu itiraf etti.

Soral, “Bir konuda biriyle tartışıyorsam ve haklı olduğumu düşünüyorsam dibine kadar giderim. Bende geri vites yok! Belli bir noktadan sonra karşımdakinin haklı olduğunu idrak etsem de hâlâ benim haklı olduğumu söylemeye devam ederim. “Kusura bakma, haklıymışsın” diyemiyorum” ifadelerini kullandı.

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral'dan partneri Akın Akınözü ile ilgili çarpıcı sözler!.. 9

İkili ilişkilerinde çok net olduğunu sözlerine ekleyen Bensu Soral, “Biri bana bir yanlış yaptığı zaman anında siliyorum, bütün geçmişi çöpe atabiliyorum. O sebeple çok yakınımda olan insanlar benden bu konuda çok çekiniyorlar ve bir yandan da illallah ediyorlar” açıklamasını yaptı.