Ana sayfa Dizi Fragmanları Yan Oda dizisi 2. yeni bölümde Sevgi ve Taylan arasında çatışma başlıyor!

Yan Oda dizisi 2. yeni bölümde Sevgi ve Taylan arasında çatışma başlıyor!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi Yan Oda 2. Bölümü ile 16 Mart Cumartesi akşamı Star’da. Star’ın yeni dizisi Yan Oda’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Şelale’yi Taylan ile aynı yatakta gören Sevgi büyük bir öfkeye kapılır. Kızının yanlış bir şey yapmadığından emin olmaya çalışırken, bu sorumsuzluğu için onu cezalandırır. Sevgi’nin öfkesi altında ezilen Şelale, duruma isyan eder ve annesinin yaptığı yanlışları haykırır.

Soluğu Taylan’ın yanında alan Sevgi ona da hesap sormak ister, fakat Taylan’ın geri adım atmamasıyla ikili arasında kılıçlar çekilir. Cevale ile Nurcihan arasında yaşananlar iplerin daha da gerilmesine ve Cevale’nin evden gitmek istemesine neden olurken Sevgi ve Fikret problemi çözmek için çabalar.

Birlikte yaşamak zorunda kalan iki ailenin fertleri arasında gerginlik tohumları son sürat filizlenirken, Cevale’nin isteğiyle Sevgi için kına gecesi yapılır. Taylan ile Şelale arasındaki çekişmeler sürerken, Taylan çok büyük çatışmalara neden olacak bir adım atar.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, senaryosu Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal.”

Yan Oda, 16 Mart cumartesi 20.00’de Star’da.