Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı’nın setinde Nergis’i canlandıran Büşra Develi’yi bile şaşırtan teknikler uygulanıyor!

Akıncı’nın setinde Nergis’i canlandıran Büşra Develi’yi bile şaşırtan teknikler uygulanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Akıncı dizisine başlayan Büşra Develi, hayranlarını da bir hayli memnun etti. Fantastik bir dizi olması nedeniyle atv’nin böyle bir işe cesaret edip de yayınlaması önemli bir karar olarak değerlendiriliyor.

Büşra Develi de Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolde yüksek bir enerji sergiliyor. Dizide Nergis isimli gazeteci karakterine hayat veren oyuncu, mesafesini koruyarak röportaj veren oyuncu, çalışmaların çok yoğun gittiğini söyledi. “Haftanın 6 günü çalışıyoruz, Şükrü ile birlikte. Çok yoğun gidiyor ama çok keyifli bir yandan. Aksiyon işi yapıyoruz” diye konuşan oyuncu, böyle bir projede olduğu için heyecanlandığını anlattı.

Televizyona 180 dakikalık bir iş yaptıklarının altını çizen Büşra Develi, “Bir dramadan çok daha farklı bir sonuç elde ediyoruz. Drama çekmek bu çalışma saatlerinde çok zor ama aksiyon bunun iki katı zormuş. Ben çok heyecanlandım senaryoyu okuduğumda. Vallahi şu anda her şey çok güzel ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Aksiyon sahnelerinde zorlandığını belirten oyuncu, çok fazla aksiyon sahnesi olmamasına rağmen, asıl yorucu olanın dış mekanlarda çalışmak olduğuna vurgu yaptı. “Dağlarda bayırlarda dolaştığımız için hava şartları bazen çok zorlayabiliyor” diye konuşan Büşra Develi, dizide bazı sahneleri ise yeşil zemin önünde çektiklerini ve ilk kez böyle bir şeyin içinde olduğunu da anlattı. Yeni teknikler uygulandığını ve heyecanla çıkacak sonuçları beklediklerini anlatan Büşra Develi, gazeteci olmanın güzel bir duygu olduğunu, her yerde ve her zaman donanımlı olmayı gerektirdiğini söyledi.

Şükrü Özyıldız ile Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden 5 yıl sonra yeniden buluştuklarını hatırlatan oyuncu, çok iyi arkadaş olduklarını da belirtti. Develi, “Biz sette çok eğleniyoruz, her halde seyirciye de bu yansıyor ki, karakterlerimizin bir etkisi oluşmaya başladı” şeklinde konuştu.