Ana sayfa Dizi Fragmanları Alef dizisi 5. bölüm fragmanında büyük soru işareti!

Alef dizisi 5. bölüm fragmanında büyük soru işareti!

tarafından ker_def

BluTV ve FX ortaklığında hayata geçirilen, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in paylaştığı Alef dizisi yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 1 Mayıs Cuma akşamı saat 21.30’da hem BluTV hem de FX’te yayınlanacak olan 5. bölümümden ilk fragman paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

Cinayeti sorgularken kendi cevaplarını da bulabilecekler mi? Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu Alef, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor. Kemal ve Settar karakterleri cinayetin izini sürüyor. Bu süreçte cinayetleri bir şekilde profesör Yaşar hanımın babası ile bir bağı var. Kemal şimdi bu işin peşinde. Aynı zamanda Yaşar ile Kemal arasında bir duygusal bağ da kurulmaya başladı.

Kemal ve Settar’ın cinayeti çözme konusundaki farklı yaklaşımları aslında birbirlerini tamamlayan öğeler olarak dikkat çekiyor. Dizinin bölümlerinin kısa olması genel izleyiciler açısında bir sıkıntılı olsa da, her hafta yeni bölümü bekleyen birçok izleyici var.

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralıyor. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlıyor.

Her sır sahibini yakar. Emin Alper’in yönetmenliğini üstlendiği ilk dizi olan Alef, şimdi yayında