Ana sayfa Dizi Haberleri Alef dizisinde sürprizi Kıvanç Baran Arslan yaptı!

Alef dizisinde sürprizi Kıvanç Baran Arslan yaptı!

tarafından ker_def

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı Alef dizisi, heyecanlı bölümlerle devam ediyor. 6 bölümü yayınlanan Alef, 7. yeni bölümü ile 15 Mayıs Cuma saat 21.30’da izleyicilerle BluTV ve FX’te buluşacak.

Dizide sürpriz isimlerden birisi de Kıvanç Baran Arslan oldu…Komedi performansından sonra oyuncu bu sefer de dram projesiyle izleyici karşısına çıktı.

Başarılı oyuncu, Kıvanç Baran Arslan daha önce izleyicisinin karşısına Zengin Kız Fakir Oğlan, Doksanlar, Güldür Güldür gibi sevilen komedi dizi projelerinde ve Yol Arkadaşım, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Ekşi Elmalar gibi başarılı sinema filmleriyle çıktı.

Şimdi ise Alef Dizisi ile hayranlarını şaşırtarak ilk defa polisiye&dram türünde bir dizi projesinde izleyicisiyle buluştu. Oyuncu, dizide Cihangir karakterine hayat veriyor.

Alef Dizisi, May Prodüksiyon yapımcılığında, Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Emre Kayış’ın kaleme aldığı Fx Tv ve Blu Tv’de yayınlanan, mistik polisiye türündeki Türk internet dizisidir.