Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, Elimi Bırakma dizisinin gelecek bölümlerinden müthiş bir tüyo verdi!

Alina Boz, Elimi Bırakma dizisinin gelecek bölümlerinden müthiş bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Elimi Bırakma dizisinin başarılı oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz, canlı yayında dizileriyle ilgili açıklama yaptılar.Elimi Bırakma dizisinin yıldız isimleri Alina Boz ve Alp Navruz, TRT 1, Youtube Elimi Bırakma kanalından canlı yayınla hayranlarının karşısına çıktı. Hem gazetecilerin hem de sosyal medyadan izleyicilerin sorularına yanıt verdiler. Alina Boz, dizinin çekimlerine İstanbul’da devam edildiğini anlattı, “Şehir dışında bir çekimimiz yok. Şu anda İstanbul’un Kireçburnu sahilindeyiz” diye konuştu.

14 Haziran 1998 doğumlu ve 20 yaşında olduğunu soru üzerine söyleyen Alina Boz, dizideki Cenk’in kırmızı spor arabasının önünde dururken, elinden de cep telefonunu düşürmedi. Canlı yayın olduğu için kendisini telefondan da takip etti.

Alp Navruz ise canlı yayına gecikmeli katıldı.

7 Ekim Pazar akşamı ekrana gelen 11. bölüm öncesi gerçekleştirilen yayında, dizi hakkında bilgiler veren Alina Boz, temponun yüksek olacağı bilgisini iletti.

11. bölümün sonunda Azra’nın tüm hiyakesini değiştirecek bir sürpriz olduğundan bahseden Alina Boz, “Çok yakında barışacaklar. Çok güzel sahneler sizi bekliyor. Çok yakında. O yüzden takipte kalın” diye konuştu.

Hayranlarından destek isteyen Boz, sosyal medyanın önemine işaret etti.

“Kardeşinize ulaşacak mısınız?” şeklindeki soru üzerine Alina Boz, herkesin merakla bunu beklediğinden bahsetti ve “Bizim de merakla beklediğimiz soru. Tabii ki önünde sonunda ulaşacağız. Ona da çok yakında diyerek kısa bir spoiler geçebiliriz” açıklamasını yaptı.

Yeni bölümler öncesinde Elimi Bırakma dizisinde çok güzel sürprizlerin izleyicileri beklediğini anlatan Alina Boz, Alp Navruz’un geç gelmesi üzerine de hafif bir sitemde bulundu.

Küçüklüğünden bu yana sektörün içinde olduğunu, 2013 yılında atv’nin dizisiyle denemesi olduğunu, daha önce ise reklam ve dergi çekimlerinde yer aldığını anlatan Alina Boz, Paramparça dizisini de andı.

Bir bölümü çekmelerinin yaklaşık 7 gün sürdüğünü anlatan Boz, “İlk bölümler daha uzun sürüyor. 1. ve 2. bölümü daha uzun sürüyor ama sonraki bölümler daha kısa sürüyor” dedi.

Alp Navruz canlı yayına 6 dakika kadar gecikmeli katıldı.

Telefonu eline alan Navruz, izleyicilerden gelen soruları beklerken kendisine sürekli kalp atıldığı bilgisi verildi.

Alp Navruz, soru üzerine 28 yaşında olduğunu belirtti. Dizide en çok etkilendiği sahnenin babaannenin hastalığını öğrendiği sahne olduğunu belirten Navruz, “Çok yakında güzel sürprizlerimiz var. Bayağı yakında… Çok küçük bir sabır istiyoruz. Ondan sonra beklentilerin ötesinde bir şeyler de olabilir. Biz bunları çekerken çok eğlendik” dedi.

Alina Boz, “Herkes beni çok yanlış tanıyor. Herkes benim farklı bir insan olduğumu düşünüyor. Azra’nın asla para ve miras gibi şeylerde gözü yok. Azra’nın tek derdi kardeşine kavuşmak. İnşallah Azra da en yakın zaman kardeşine kavuşur” diye konuştu.

Detayları videodan izleyebilirsiniz.