Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de herkesin gıcık olduğu Güneş, meğer ne acılıymış!

İstanbullu Gelin’de herkesin gıcık olduğu Güneş, meğer ne acılıymış!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
İstanbullu Gelin dizisine yeni giren ve  Nihal Yalçın’ın oynadığı Güneş karakterine, başlangıçta herkes bir ‘gıcık’ olmuştu…

Sosyal medyada yapılan yorumlardan, Güneş karakterinin tavırlarından hiç hoşlanmadıklarını izleyiciler söylüyordu.

Abartılı hareketleri, Ülfet’le bu kadar içli dışlı olması, alaycı ve dalgacı halleriyle izleyenlerin pek hoşlanmadığı bir karakterdi.

Boranlar’ın halası Ülfet’in en yakın dostu ve sağ kolu olan Güneş’in hikayesi, 56. bölümde ortaya çıktı.

Bir Youtuber ile yaptığı röportajda sorulan bir soru, Güneş’in tüm ayarlarını bozmaya yetti!

Nihal Yalçın’ın o sahnelerdeki performansına övgüler yağdıran izleyiciler, Güneş’in hikayesini duyunca, daha farklı düşünmeye başladıklarını da söylüyorlar.

Röportaj sırasında Paris kelimesinden rahatsızlık duyan Güneş’in tavrı önce anlaşılamadı. “Paris’in bir başka anlamı daha var diye duydum” sözüne ne diyeceğini bilemeyen Güneş, “Benim garajımda bir tekstil atölyesiydi” diyerek durumu geçiştirmeye çalıştı. Ancak röportajı yapan kişinin “Çalıştığınız atölyenin yanında Paris Müzikholü varmış. Orada çalışan kızlara kıyafetler dikiyormuşsunuz. Arada müzikhole de takılırmışsınız” sözleri üzerine röportajı hızla bitiren ve “Ben buraya laklakla gelmedim. Dedikoduların önünü de alamam” diyerek kestirip attı.

Güneş’in bir şeyler sakladığı bu konuşmayla anlaşılmış oldu. Daha sonrasında ise sırlar, Adem ile karşılaştığı yemekte döküldü.

Bir restaurantta aynı masaya oturan Adem ve Güneş arasında bir atışma başladı. İkisi de masadan kalkmayınca tartışma arasında sırları birer birer etrafa döküldü. Güneş, hayatının en zor günlerinden birini yaşadığını söylerken, Adem de aynı gün Dilara’nın bebeğini aldırdığını öğrenip ondan ayrılmıştı.

İstanbullu Gelin'de herkesin gıcık olduğu Güneş, meğer ne acılıymış! 8

Güneş, başına gelen kötü şeyleri bir çırpıda anlatmaya başladı. 5 yaşında babasının terkedip gittiğini, annesinin babasının gitmesinden kendisini sorumlu tuttuğunu, 16 yaşında üvey babasının tacizine uğradığını, daha sonra onu bıçakladığını, Paris Müzikhol’ü diye bir yere takıldığını, atölyelerde müzikholdeki kızlara sabahlara kadar kıyafetler diktiğini, yıllarca süründüğünü anlattı.

Güneş’in çok zor ve unutmak istediği geçmişi ortaya çıkarken, varoştan geldiği de anlaşıldı.

Ülfet’in yanında bambaşka bir imajı olsa da geçmişinin onu çok yaraladığı ve yaşadıklarını hatırlayınca tüm psikolojisinin alt üst olduğu görüldü.

İstanbullu Gelin'de herkesin gıcık olduğu Güneş, meğer ne acılıymış! 9

Aralarında geçen ilginç atışmada birbirleriyle adeta acılarını yarıştıran ikili, bir anda tüm sırlarını paylaştılar.

İzleyiciler bu konuşmalardan sonra ikili arasında beklenmedik bir ilişkinin başlayacağı görüşünde.

Adem ve Güneş’i birbirine yakıştıran izleyiciler, bu iki acılı insanın birbirlerinin yaralarını sarmak isteyeceği bir aşka düşeceklerini tahmin ediyor.

Bakalım bu tahminler ne kadar doğru çıkacak? İzleyip göreceğiz…

İşte Güneş’in röportaj yaparken yaşadığı o sıkıntılı anlar: