Ana sayfa Kadın Haberleri Alina Boz ile okul yıllarında çok dalga geçtiler!

Alina Boz ile okul yıllarında çok dalga geçtiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Aşk 101 dizisinde rol alan Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Selahattin Paşalı youtube’da buluştu. Onedio’nun kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan oyuncular, eğlenceli sohbetleri ile beğeni topladı.

“Aldığın en garip iltifat neydi?” sorusuna oyuncular yanıt verdi. Alina Boz ile okul yıllarında çok dalga geçildiği ortaya çıktı. Aşk 101 dizisinde Eda karakterini canlandıran Alina Boz, en son Elimi Bırakma dizisinde rol almıştı. Oyuncu, okul yıllarına geri döndü ve boyu ile hep dalga geçildiği itirafını yaptı.

Alina Boz ile okul yıllarında çok dalga geçtiler! 7

Okul yıllarında boyunun diğer akranlarından daha uzun olduğunu ve bu yüzden de kendisi ile çok dalga geçildiğini belirten Alina Boz, şöyle konuştu:

“Halam bana çocuk iken leylek bacaklı derdi. Bunun beni çok mutlu edeceğini düşünüp,sürekli söylerdi. Ama bu beni asla mutlu etmezdi.Ben kendimi çok gereksiz uzun hissederdim. İlk okulda fotoğraflarım var, herkes burada (boynunu gösteriyor) ben buradayım (başının üstünü gösteriyor). Sandım ki bir ara 1.80 olacağım, olmadı.”

Boyunun 1.72 olduğunu belirten Alina Boz, “Hep dalga geçiyorlardı benimle. Havalar nasıl orada Alina? diyorlardı” dedi.