Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, tutmayan dizisi sonrasında youtuber olmaya özendi!

Alina Boz, tutmayan dizisi sonrasında youtuber olmaya özendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz’un oyunculuk serüveninde ilk yıllar pek de istediği gibi gitmemişti. İlk oyunculuk deneyimlerinde çok da iyi sonuçlar gelmeyince Alina Boz’un farklı bir alana yönelmeyi düşündüğü ama sonrasında bundan vazgeçtiği ortaya çıktı.

Paramparca isimli dizideki Hazal karakteri ile 2014 yılında tanınan Alina Boz, şimdilerde ise Fox TV ekranında yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde başrolde bulunuyor. Son 8 yıllık süreçte hem dizi hem de sinemada farklı yapımlarla büyük tecrübe kazanan ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan Alina Boz, Onedio’nun youtube kanalındaki programa Bandırma Füze Kulübü filmindeki partneri Deniz Can Aktaş ile birlikte katıldı.

Alina Boz, gelen bir soru üzerine youtuberlık yapmayı bir dönem düşündüğünü itiraf etti. Oyuncu, “Ben bir aralar bi dizi yapmıştım ama çok gitmemişti. İkinci diziye başlamadan önce youtuberları çok takip ediyordum. Bir arkadaşım vardı, Polina diye, o zaman youtuberlığa yeni başlamıştı. Gezi videolarını çok seviyordum. Küçük mini belgeseli youtube’a uyarlama fikri benim çok hoşuma gitmişti. Hatta ben de ne yapabilirim diye düşündüm” açıklamasını yaptı.

Alina Boz, tutmayan dizisi sonrasında youtuber olmaya özendi! 7

Alina Boz ergenlik yaşlarında oyunculuğa adım attığı dönemde kameraya ilgisinin çok fazla olduğundan da bahsetti. 13-14 yaşlarındayken bir kamerasının bulunduğunu ve kendisine yeni bir dünya yaratma isteğinin olduğunu anlatan oyuncu, youtuber olmanın da böyle bir şey olduğunu düşünüyor.

Alina Boz, oyunculuğun da aslında kendi içeriğini oluştuma fikrine dayandığını belirterek, şunları anlattı:

“13-14 yaşlarında kameraya çok ilgim vardı. Bir tane de kameram vardı. Kendine yeni bir dünya yaratabilme fikri hoşuma gitmişti. Tabii o zaman oyunculuk olmasaydı değil ama zamanında ilgimi çeken bir şeydi, kendi içeriğini oluşturmak. Oyunculukta da yaptığımız bir anlamda böyle bir şey. Kendi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Bence youtube’da öyle bir yer. Doğru konuyu, doğru konsepti bulursan senin ruhuna uyan bir şey bulursan, çok güzel içerikler çıkıyor. Bence kamerayla uğraşmak ve bunun sayesinde dünyayı tanıyıp yeni insanlarla tanışmak bence hoş bir fikir.”