Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’a ekip arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!..

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’a ekip arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Melis Sezen ile başrolü paylaşan Caner Cindoruk 42 yaşına bastı.

17 Nisan 1980 doğumlu oyuncu dizide iki sezon boyunca ‘Volkan’ karakterini başarıyla canlandırıyor. Oyuncu, doğum gününü Sadakatsiz dizisinin tüm ekibiyle birlikte kutladı.

Caner Cindoruk, ekip arkadaşları ile birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, ‘Canım ekip’ notuyla paylaştı. Kariyeri boyuncu pek çok başarılı yapımda rol alan oyuncu 17 Nisan 1980 tarihinde Adana’da doğdu.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'a ekip arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!.. 2

Caner Cindoruk aynı zamanda iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk’un oğludur. Oyuncunun kendisi gibi oyuncu olan Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki erkek kardeşi var.

Ailesinin de etkisiyle tiyatroya yönelen Caner Cindoruk’un amcası Erdal Cindoruk da tiyatro oyuncusudur. Cindoruk’un çocukluk yılları kuliste geçti. Ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendini hep sahnede buldu.

Çukurova Üniversitesi ‘den mezun olan oyuncunun ilk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’ karakteri oldu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. On yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro’larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul’a gelen Caner Cindoruk aynı yıl rol aldığı Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı

Ünlü oyuncu bugüne kadar aralarında Kelebek, Kara Güneş , Geç Gelen Bahar, Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği , Gergedan Mevsimi, Aramızda Kalsın, Çalsın Sazlar ve Dar Elbise gibi ses getiren yapımların da bulunduğu pek çok projede rol aldı.