Ana sayfa Dizi Haberleri Aslında Özgürsün dizisi için bir araya gelen Bade İşcil ile Deniz Çakır’ın enerjisi ve uyumu bir harika!..

Aslında Özgürsün dizisi için bir araya gelen Bade İşcil ile Deniz Çakır’ın enerjisi ve uyumu bir harika!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların iki başarılı kadın oyuncusu Deniz Çakır ve Bade İşcil çok yakında  Gain’de yayınlanacak Aslında Özgürsün isimli diziyle izleyici karşısına çıkacak.

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın en çok okunan romanlarından Aslında Özgürsün adlı kitabından uyarlanan dizi, ikilinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Deniz Çakır, en son Masumiyet adlı dizide Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ gibi yıldız isimlerle başrolü paylaşmıştı.  Bade İşçil ise en son Netflix’de yayınlanan  Aşk 101 adlı dizi ile hayranlarının karşısına çıktı.

İki ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Aslında Özgürsün’ün çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Setten zaman zaman fotoğraflar yayınlayan oyuncuların paylaşımlarından yüksek enerjileri ve uyumları da dikkat çekiyor.

Bade İşçil’in instagram hesabından yayınladığı son paylaşımında, geç saatlere kadar çalışan ikilinin enerjik ve keyifli halleri dikkat çekti.

Aslında Özgürsün dizisi için bir araya gelen Bade İşcil ile Deniz Çakır'ın enerjisi ve uyumu bir harika!.. 7

Bir Gain Orijinal yapımı olarak izleyici karşısına çıkacak Aslında Özgürsün’de Deniz Çakır güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan ‘Berna’yı canlandırıyor.

Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan ‘Belgin’i oynuyor.

Farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan karakterlerin izleyici karşısına çıkacağı dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan ‘Belgin’ ve ‘Berna’ isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor.

Zuhal Olcay, Nükhet Duru ve Perihan Savaş gibi dev isimleri de bir araya getiren dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven, yapımcılığını ise WitchCraft Film üstleniyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosun arasında ayrıca Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, ve Nurhan Özenen yer alıyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Deniz Çakır (@denizcakir)’in paylaştığı bir gönderi

Öte yandan dizi ekibi Duygu Asena’nın doğum gününü de sette pasta keserek kutladı. 19 Nisan 1946  yılında doğan Duygu Asena  30 Temmuz 2006 tarihinde ise vefat etti.