Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz’un diziden ayrılması Melis Sezen’in işine yaradı!

Alina Boz’un diziden ayrılması Melis Sezen’in işine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elimi Bırakma dizisiyle 1,5 yıldır TRT1 ekranlarında yer almakta olan ünlü oyuncu Alina Boz, yine aynı kanalda yayınlanacak olan “Ya İstiklal Ya Ölüm” isimli dizide yer almak üzere anlaşma sağlamıştı.

Dizinin çekimlerine başlandı. Ancak Alina Boz’dan üzücü bir haber geldi. Oyuncu, yapımcı ile anlaşmalı şekilde diziden ayrıldı. TV100 siteside Birsen Altuntaş’ın haberine göre Boz’un ayrılığı karşılıklı anlaşılarak gerçekleşti.

Alina Boz’un yerine gelen isim ise Melis Sezen oldu. Sezen, hatırlanacağı üzere geçen sezon Leke dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu, bu sezonun başında ise Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol karakterlerden birisiydi. Ancak dizi kısa sürede yayından kaldırılmıştı.

Alina Boz’un bu ayrılığı hayranlarını çok üzdü.Elimi Bırakma’daki partneri Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisi ile ekrana dönüş yaparken, Alina Boz, bir süre daha hayranlarını bekleteceğe benziyor.

Alina Boz'un diziden ayrılması Melis Sezen'in işine yaradı! 7

Melis Sezen hayranları ise bu gelişmeden memnun. 2019 yılın Sezen için ne çok iyi ne kötü geçmişti. Melis Sezen, 2 dizide başrolde yer aldı ama beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi.

TRT’nin Milli Mücadele’nin 100. yılı şerefine hazırladığı dizide Birkan Sokullu, İlker Kızmaz, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür, Serkan Ercan gibi isimlerin yer almakta.