Ana sayfa Güncel Haberler Alişan ölümden döndüğü kaza ile dalga geçenlere öfkeli!

Alişan ölümden döndüğü kaza ile dalga geçenlere öfkeli!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu eşi Buse Varol, oğulları Burak ve bakıcılarının bulunduğu araç Manisa Saruhanlı’da kaza yaptı. Aracın aksının kırılması sonucunda 38 metre sürüklendiği ortaya çıktı. Alişan, eşi, oğlu ve bakıcı araçta sağ salim çıktı. Bazı küçük yaralanmalar dışında bir şey olmadı.

Kaza raporuna göre 120 hız limitinin olduğu yolda Alişan’ın 150 km hızla gittiği belirlendi. 124 metre fren izi tespit edildi ama lastikler yerinde değildi. Ayrıca Cip tavanı üzerinde 38 metre sürüklendi.

Alişan ve ailesinin yaşadığı bu büyük travmanın ardından sosyal medyada yapılan eleştiriler ve konuyu alaya alma çabası ünlü şarkıcıyı bir hayli kızdırdı. Ölümden dönmenin şoku ile bir de sosyal medyada hakkında yazılanlara öfkelenen Alişan, duygularını paylaştığı mesajla iade etti.

Ünlü şarkıcı, bu kazadan alası gereken dersleri aldığını ve bundan sonra ne yapması gerektiğini de öğrendiğini belirtti. İşte ünlü şarkıcının mesajı:

“Frene bastığımda zaten yapamadım ki… Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim… Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun ‘150 km hıza çıkmadım’ diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim…

Araç ne olursa olsun senin canını veren de, alan da Allah’tır…O ne derse o olur! Çok şükür ki biz sağ sağlim çıktık…

Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize…Evet araç önemli, evet araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak tweet’ler atmanızda sizin insanlığınız olsun!

Ben alacağım dersleri, bundan sonra ne yapmamam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum… Allah’ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey… Herkesi kazadan,beladan gözden korusun…”