Ana sayfa Güncel Haberler Cem Yılmaz ile Netflix atışmasından daha iyi tanıtım olamazdı!

Cem Yılmaz ile Netflix atışmasından daha iyi tanıtım olamazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Cem Yılmaz’ın heyecanla beklenen Kara Komikler serisinin vizyondaki geri dönüşlerinin iyi olmadığı biliniyor. Ayrıca filmin yayınlandığı dönemde Cem Yılmaz’a karşı sosyal medyada anlamsız bir boykot ve karalama kampanyası da düzenlenmişti.

Elbette ki sinema izleyicisi açısından bu durumun pek de bir hükmü yok. Filmin beklentilerin altında kalan başarısında da çok fazla pay sahibi olmadığı değerlendiriliyor.

Cem Yılmaz farklı bir sinema sunumu sergiliyor. Beğenen çok beğeniyor, beğenmeyenler ise yanına bile yaklaşmıyor. Ancak özgün, kendisine ait ve zekice işlere imzasını atıyor.

Cem Yılmaz’ın Kara Komik Film serisinin Netflix’te de yayınlanması önemli bir gelişme olarak dikkat çekti. Cem Yılmaz ile Netflix Türkiye twitter hesabı arasında yaşanan atışma gerçek mi yoksa bir tanıtım çabası mı bilemiyoruz. Cem Yılmaz’ın ve Netflix’in böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı ortada ama, farklı yollarla tanıtım da artık sosyal medyada var olan bir gerçek.

Film için de bundan daha iyi de bir tanıtım çalışması zaten olamazdı, geniş kitleler bu atışmadan haberdar oldu. Kara Komik Filmler 2’nin Netflix Türkiye twitter hesabından paylaşılmaması üzerine Cem Yılmaz şöyle yazdı:

“Netflix Türkiye’nin haberi yoktur büyük ihtimalle Netflix Türkiye tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?”

Cem Yılmaz ile Netflix atışmasından daha iyi tanıtım olamazdı! 9

Netflix esprili bir yanıt verdi:

“Bu bir Kara Komik Filmler 2 duyuru tweetidir”

Cem Yılmaz ile Netflix atışmasından daha iyi tanıtım olamazdı! 10

Cem Yılmaz’ın yanıtı ise şöyle oldu:

“Buranın 3.Dünya ülkesi olmadığını elbet öğreneceksin. Şakacı seni.”

Cem Yılmaz ile Netflix atışmasından daha iyi tanıtım olamazdı! 11

Bu bir atışma mı yoksa iyi düşünülmüş bir tanıtım çalışması mı, sizce hangisi?

Yorum okuyucularımızın…