Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Şahin hakkındaki aşk iddiaları bitmiyor, işte yeni bir isim daha!

Ebru Şahin hakkındaki aşk iddiaları bitmiyor, işte yeni bir isim daha!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Bodrum’da tatile çıktı ve tek başına plajda görüntülendi. Oyuncu hakkında ise aşk iddiaları magazin camiasında yankılanmaya devam ediyor. İlk olarak Oğuzhan Koç ile yakınlaştığı iddiası ortaya atıldı ama bu dedikoduların asılsız olduğu da hemen ortaya çıktı. Oğuzhan Koç, “Siz bile inanmıyorsunuz yazdığınız şeye… Yapmayın gözünüzü seveyim ya” diyerek konuyu kapattı.

Ancak bir başka iddia daha var. Bu kez Milliyet Cadde özel haber olarak duyurdu. Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin ile ünlü basketbolcu Cedi Osman’ın yeni bir aşk yaşadıklarına yönelik bir iddia daha ortaya atıldı.

İkilinin gazetecilerden köşe bucak kaçtıkları yönünde de bilgi veriliyor. Tatil için Çeşme, Alaçatı’ya giden oyuncunun aşkı da burada bulduğu belirtiliyor.

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, ülkemizi onurlandıran bir isim. Ebru Şahin de Hercai dizisinin yurt dışındaki satışları ile birçok ülkede popüler oldu.

İkilinin ortak arkadaşları sayesinde tanıştıkları da belirtiliyor. İkilinin baş başa yemek yedikleri ve sosyal medyada birbirlerini takibe aldıkları da ifade ediliyor.