Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinden beklenen haberi ilk veren kişi oldu!

Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinden beklenen haberi ilk veren kişi oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin hızlı çıkışı ile büyük dikkat çeken dizisi Üç Kız Kardeş’in müdavimleri yeni sezonu adeta iple çekiyor! İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi, 16 bölüm yayınlanmıştı.

Dizi, ekrana Şubat ayında giriş yapmış ve Haziran ayında da ara vermişti. İclal Aydın ile birlikte Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun rol aldıkları dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında ekranda olması bekleniyor. Ancak Almila Ada’nın sözlerine bakılırsa dizinin Eylül’ün ilk haftasında ekranda olması pek mümkün değil!

Geç başlayan ve erken sezon finali yapan diziyi izleyenler, en azından bir kaç bölüm daha izlemeyi umuyordu. Fakat dizi, beklenenden erken sezon finaline gitti. Yurtdışında da büyük ilgi uyandıran Üç Kız Kardeş dizisinde Almila Ada, Dönüş karakteriyle beğenilen isimler arasında yer alıyor.

Dram dolu hikayesi ile ilgi toplayan dizide, sevgi dolu bir ailede büyüyen üç kız kardeşin yaşadıkları hüzün dolu olaylar anlatılıyor. Oyunculukları da çok beğenilen dizide en çok Türkan ve Somer aşkı ilgi topluyor.

Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinden beklenen haberi ilk veren kişi oldu! 8

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonu merakla beklenirken Almila Ada’dan bir açıklama geldi. Oyuncu, ikinci sezon için dizinin çekimlerinin Eylül başında başlayacağını belirtmekte. Setin Eylül ayının başında başlaması, dizinin bir kaç hafta sonra ekrana gelmesi anlamını taşıyor.

Almila Ada da yeni bölümün Eylül ortasında ekranda olacağını belirtti. Oyuncu, izleyici ile aynı heyecanı taşıdıklarını da ortaya koyan şu sözleriyle yeni bölüm için Eylül ortasını işaret ediyor: “Heyecanlıyız ikinci sezon için. Eylül’de çalışmalara başlayacağız tekrardan. Eylül ortasında da yayın olacak diye umuyoruz, bir aksilik olmazsa.”

Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinden beklenen haberi ilk veren kişi oldu! 9

Bu arada Üç Kız Kardeş dizisinin beğenilmesinde pek çok nedenin öne çıktığını da belirten Almila Ada, bir aile hikayesi anlattıklarını ifade ederek, yaz döneminde kardeşlerini oynayan Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu ile buluşmalarına değindi. Oyuncu, tatilde buluşup hasret giderdiklerini söylerken, çekimlerin Eylül’ün ilk günlerinde başlayacağını da söyledi.

Çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizi için izleyici biraz daha bekleyecek. Bu arada Almila Ada’yı da bir başka yapımda izleme şansını bulacak hayranları. Başarılı oyuncu kısa bir süre önce bir sinema filminde rol aldı.
Barış Akarsu Merhaba isimli filmde İsmail Ege Şaşmaz ile partner olan oyuncu, kendisinin çekimlerinin 4 hafta sürdüğünü ve tamamlandığını sözlerine ekledi.

Film için “Çok duygusal bir hikaye. Ama biz hem Amasra’da hem İstanbul’da Barış’ı çok güzel bir şekilde andık. O yüzden sevenleri de, sinema takip edenlerin çok hoşuna gidecek bir film olmuştur diye umuyorum” diye konuştu. Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri başlamadan önce dişlerindeki bir problem ile uğraştığını ve henüz bir tatil planı olmadığını da belirtti oyuncu…