Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil’in oynadığı Firuze’ye bayılacaksınız!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil’in oynadığı Firuze’ye bayılacaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonda yeni başlayacak dizilerin heyecanı şimdiden izleyenleri sarmış durumda. Yepyeni dizilerle ilgili bilgiler birer birer gündeme geliyor. Sezonun iddialı yapımlarından birisi de Atv’de yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi olacak. Güzel Adamlar isimli yapım şirketini iki arkadaşı ile kuran Oktay Kaynarca’nın hem yapımcılığı hem de başrolü üstlendiği dizinin dikkat çeken kadın oyuncusu ise Pelin Akil.

En son TRT1 ekranında Barbaroslar dizisinde Isabel karakterini canlandıran Pelin Akil, ilk sezon finalinden önce projeden ayrılmıştı. Bir süre önce de Pelin Akil’in Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Dizinin ana karakterlerinden Firuze’ye hayat verecek Pelin Akil. Aslında dizinin başrol kadın oyunculuğu için önce Oktay Kaynarca’nın Birce Akalay ile görüşmesi gündeme gelmişti ancak Akalay’ın Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin ikinci sezonlarının çekilme ihtimali nedeniyle bu diziyi kabul edemediği de konuşulmuştu.

Pelin Akil, Oktay Kaynarca ile ikinci kez kamera karşısına geçecek. İki oyuncu daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almışlardı. Pelin Akil, ikizlerini dünyaya getirdikten sonra uzun bir süre dizilere ara vermişti ve EDHO ile yeniden ekrana dönmüştü.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil’in hayat vereceği Firuze karakterini muhtemelen önümüzdeki günlerde sıklıkla konuşacağız! Oyuncu, dizideki rolü ile ilgili ilk bilgileri de kendisi verdi ve izleyiciyi de meraklı bir bekleyişle başbaşa bıraktı!

Çekimlerine bir süre önce başlanılan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil’in oynayacağı Firuze, sınır tanımayan doktorların yaşantısına ve dünya görüşüne sahip bir karakter.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil'in oynadığı Firuze'ye bayılacaksınız! 8

Akil, yeni dizisi için de oynayacağı karakter için de hayli heyecanlı. Pelin Akil, dizi çekimleri ile ilgili bilgiler verdi önce ve “Özbekistan’dan geldim, sonra set devam etti. Bayağı koşturmaca devam ediyor. Set güzel, yorucu ama çok derin ve çok güçlü bir senaryosu var. O yüzden çok heyecanlıyım. Karakterimi de çok seviyorum” diye konuştu.

Firuze karakteri ile ilgili ilk bilgileri de aktaran oyuncu, izleyiciyi meraklandıran bazı açıklamalarda bulundu. Pelin Akil, Firuze için şunları anlattı: “Sınır tanımayan doktorlardan Firuze. Ama sınır tanımayan derken, her şeyi yapabilecek bir kadın değil. Uluslararası sınırların dışına çıkan, mezhep, din, dil ayrımı yapmaksızın görevde bulunma aşkıyla yanıp tutuşan bir kadın. Aynı zamanda da kocasına çok aşık. Hikaye bir sürü yerlere gidiyor. O yüzden çok fazla bahsetmek istemiyorum.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil'in oynadığı Firuze'ye bayılacaksınız! 9

Oktay Kaynarca ile yeniden çalışmanın çok güzel olduğunu da sözlerine ekleyen Pelin Akil, “Birbirimizi tanıyoruz, çok güzel gidiyor. Güzel başladı, güzel bir enerjimiz var” diye konuştu.