Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Sinan Egemen gibi yapmaz!

Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Sinan Egemen gibi yapmaz!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizilerinden Fazilet Hanım ve Kızları’nda şımarık, davranış sorunları yaşayan, çapkın Sinan Egemen karakterine hayat veren Alp Navruz, gerçekte çok naif bir isim… Sinan Egemen aşkta ne kadar hızlı ise Alp Navruz bir o kadar yavaş….

Son dönemin en popüler isimleri arasında yer alan oyuncu Alp Navruz bir erkek giyim markasının 2018 yılı marka elçisi oldu.

Basınla bir araya gelen yakışıklı oyuncu muhabirlerin; “Daha önce hiç âşık oldunuz mu?” sorusu üzerine verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Gerçek aşkı henüz bulamadığını belirten Navruz, hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koydu: “Bu aralar yanımda görülen herkes ile aşk yaşıyor diye yazıyorlar. Fakat ben hiç âşık olmadım, sanırım bu konuda şanssızım. Aşk, planlı ve hızlı gelişebilecek bir olay değil. Doğru zamanda, doğru insanla yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Kafamın uyuştuğu birini bulduğum zaman neden olmasın? Âşık olmayı bende bekliyorum.”dedi.

Bu sözlerden sonra izleyici Sinan Egemen’i izlerken onun Alp Navruz ile uzaktan yakından alakası olamayacağını hatırlayacak.

Rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddialarını da yalanlayan Navruz, işiyle konuşulmak isteyen birisi.