Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel, İrlanda dizisinde oynadı, ülkede haberlere konu oldu!

Öykü Karayel, İrlanda dizisinde oynadı, ülkede haberlere konu oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kaderimin Oyunu dizisi ile gelmişti ünlü oyuncu Öykü Karayel. Akın Akınözü ve Sarp Apak ile başrolünde yer aldığı Star TV’nin dizisi, 26 bölüm sürmüştü.

NG Medya imzalı dizi, özellikle başrolde yer alan Akın Akınözü’nün, yurtdışında büyük bir hayran kitlesine sahip olması ile ses getirdi. Dizi, Türkiye’de beklenen reytingleri alamasa da farklı ülkelere satışlarda yüzleri güldürdü.

Kaderimin Oyunu dizisi bir sezon sürdü. İkinci sezonda da devam etmesi öngörülüyordu ancak reytingleri o kadar düşüktü ki kanalın devam ettirme olasılığı kalmayınca final yaptı. Dizinin yurtdışı satışlarının çok iyi olması, bir sezon boyunca devamını sağlamıştı.

Öykü Karayel, İrlanda dizisinde oynadı, ülkede haberlere konu oldu! 9

Öykü Karayel, bu dizinin öncesinde de Netflix için çekilen Berkun Oya’nın Bir Başkadır isimli dizisiyle de büyük dikkat çekmişti. Platformun öne çıkan dizileri içinde uzun süre dikkat çeken bir yapım olarak yer alan Bir Başkadır dizisinde Öykü Karayel’in Meryem karakteri ile başarılı performansı, oyuncunun uluslararası alandaki ününü de katladı.

Son dönemde İrlanda’da bir dizide oynadığı da gündeme geldi oyuncunun. Kenan Ece’nin de yer aldığı İrlanda yapımı Kin (Akraba) dizisinin yeni sezonunda yapıma dahil olan oyuncu, ana kadroda olduğu da öğrenildi. ‘Nuray Batuk’ isimli bir karaktere hayat verecek olan Öykü Karayel’in yanı sıra Kenan Ece de ‘Hamza’ isimli bir karaktere hayat verecek.

Öykü Karayel, İrlanda dizisinde oynadı, ülkede haberlere konu oldu! 10

Yeni sezonunun 19 Mart’ta başlayacağı ifade edilen dizi, İrlanda’nın devlet televizyonu olan RTE One’da yayınlanacağı, suç draması türünde bir dizi olduğu ve bir çete savaşının içine düşen bir İrlandalı ailenin hikayesinin anlatılacağı öğrenildi.

Öykü Karayel, bu dizide rol almaya başladıktan sonra, İrlanda basınında da haberlere konu olmakta. Karayel’in instagram hesabındaki takipçi sayısı da hızla artıyor!

Öykü Karayel, İrlanda dizisinde oynadı, ülkede haberlere konu oldu! 11

İrlanda’nın ünlü gazetelerinden THe Irish Sun’a konu olan oyuncunun, 3 milyona yakın instaagram takipçisi olduğu ve Türkiye’de çok sevilen yıldız bir oyuncu olduğu ifade edildi.

Kenan Ece ile birlikte Öykü Karayel’in de kadrosunda olduğu dizide başrolleri Charlie Cox, Clare Dunne ve Aidan Gillen paylaşıyor.