Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz hayranlarının Zümrüdüanka dizisine büyük eleştirisi!

Alp Navruz hayranlarının Zümrüdüanka dizisine büyük eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, son yıllarda üst üste projelerde yer alarak istikrarlı bir çıkış süreci yaşamakta.Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakterinin ardından Elimi Bırakma’da Cenk olarak ekranlara gelen Alp Navruz, şimdi de Zümrüdüanka dizisinde Serhat karakterine hayat verecek.

Projeden projeye adeta zıplayarak ilerleyen, uzun süreler ara vermeden çalışan Alp Navruz, bu noktada en hırslı ve kararlı oyuncu konumunda bulunuyor. Alp Navruz’un yeni dizideki imajı da büyük beğeni topladı.

Alp Navruz hayranlarının Zümrüdüanka dizisine büyük eleştirisi! 8

Ancak Navruz’un hayranlarının bir eleştirisi var. Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz’ın fragmandaki kısa performansını bile beğenmeyen takipçiler, iki oyuncunun uyumsuz olduğu fikrinde.

Alina Boz ile Elimi Bırakma dizisinde çok iyi uyum sağlayan ve büyük de etki bırakan Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ı yakıştıramayan dizi hayranları, en büyük sorun olarak bu uyumsuzluğa işaret ediyor.

Alp Navruz hayranlarının Zümrüdüanka dizisine büyük eleştirisi! 9

Kimi hayranlar Ceren Yılmaz’ın yaşlı göründüğüne vurgu yaparken,kimileri ise ağır makyaj nedeniyle böyle göründüğü fikrinde.

Dizinin oyuncuya uğur getirmesini dileyen hayranları, “Hayatımda gördüğüm en kötü çift, seçenleri kutluyorum üstün başarılarından dolayı” eleştirisini yaptı.