Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a benzetilen Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kafa tutuyor

Çukur’a benzetilen Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kafa tutuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Ramo 14 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Salı akşamları için büyük bir rekabet yaşanacak. Kim Milyoner Olmak İster’deki koltuğunu bırakıp gelen Murat Yıldırım, dizi setlerini çok özlemişti. Hayranları da onu özledi ve heyecanla Ramo’yu bekliyor.

Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli isimler de Ramo’nun kadrosunda buluştu.

Ramo dizisini Çukur’a benzeten hayranlar, iki yapım arasında kıyaslama yapmaya başladı. Yıldırım’ın hayranları reytinginin de Çukur gibi olmasını diledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın senaryosunun 5.sezonda artık bozduğunu ve yerine yeni dizi aradıklarını söyleyen bir izleyici grubu var ve Ramo’yu heyecanla beklediklerini sosyal medyada yorumlarda belirtiyorlar. EDHO’dan Ramo ne kadar izleyici kopartır bu da reyting rekabeti için önemli bir konu başlığı olacak.

Kadın dizisinin de senaryosunda sıkıntılar yaşanması yerine yeni yapım arayanlar için de Ramo’yu cazip kılabilir. İşte Ramo dizisinin 14 Ocak Salı günü yayınlanacak 1. bölümünden ilk fragman:

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi ‘Ramo’nun kadrosu açıklandı.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizinin çekimleri Adana’da yapılıyor.