Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu!

Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kendileri haklarında bilgi vermeye devam ediyor. Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan bugün instagram’da adeta karizma sergilediler.

Zümrüdüanka dizisinde Serhat karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, hayranlarının büyük beğenisini toplayan paylaşımını “Ehil olmayanlara sabretmek, ehil olanları parlatır” ifadesiyle taçlandırdı. Takipçileri, övgü dolu yorumlarda bulundu.

Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu! 10

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna ise son günlerde müzisyen kimliğini daha fazla öne çıkarmaya başladı. Oyuncu elinde gitarı ile “Yorgun yorgan” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Bilindiği üzere oyuncu, Dalgın isimli albümü ile son günlerde müzik marketlerde en çok dinlenen isimlerden birisi oldu.

Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu! 11

Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda birlikte rol aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile 2 yıl sonra Merve Özbey’in doğum gününde buluşan ve aşk yaşamaya başlayan Berk Oktay, bugünlerde bir hayli mutlu. Savaşçı dizisinin yeni sezonu öncesinde oyuncu, hem dinleniyor hem de yeni aşkıyla gününü gün ediyor.

Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu! 12

Anıl Altan ise eşi Pelin Akil ile birlikte bebeklerini büyütmeyi sürdürüyor. Alin ve Lina isimli ikiz kızları ile keyifli vakit geçiren oyuncu, karizmasını sergilediği paylaşımlarıyla da dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Alp Navruz, Onur Tuna, Berk Oktay ve Anıl Altan karizmalarını konuşturdu! 13