Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alp Navruz setten arta kalan zamanda kayak yapıyor, at biniyor!

Alp Navruz setten arta kalan zamanda kayak yapıyor, at biniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, Ürgüp’te izin günleri sıkılınca bakın neler yapıyor? Ürgüp, Kapadokya’da çekimlerine devam edilen Zümrüdüanka dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz, haftanın 6 günü sette yer alırken, 1 gün ise dinlenmekte..

Oyuncu geçtiğimiz gün izin dolayısı ise yakınlardaki Erciyes’e giderek burada kayak yaptı. Instagram hesabından da o anları paylaşan Alp Navruz, hayranlarının da isteklerini kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Alp Navruz setten arta kalan zamanda kayak yapıyor, at biniyor! 7

Navruz, ayrıca boş günlerinde İstanbul’da işleri olduğu zaman bunları halletmek için İstanbul’a gidip hemen ertesi gün yeniden sette oluyor.

Magazin Noteri programında boş günlerini nasıl değerlendirdiği sorusunu yanıtlayan oyuncu, şunları anlattı: “Haftada 6 gün çekim oluyor. Bir gün sadece boş günümüz oluyor. Boş günümde genelde İstanbul’daki işlerimi halletmek üzere İstanbul’a gidiyorum. İstanbul’da işim olmadığında da burada belirli hobiler yapmaya çalışıyorum. Kayseri yakın olduğu için kayak yapmaya Erciyes’e gidiyorum. Burada at binme eğitimleri almaya başladım.Genelde arkadaş ortamı edinmeye çalıştığım için onlarla zaman geçiriyorum.”