Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Alina Boz, yaz ayının dizi çifti olmaya aday!

Alp Navruz ve Alina Boz, yaz ayının dizi çifti olmaya aday!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma dizisi, yakında TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde iyi bir çıkış yakalayan Alp Navruz’un TRT 1 ekranında yeni projeye başlaması hayranlarını heyecanlandırdı.

Birçok Alp Navruz hayranı, diziyi merakla beklediklerini sosyal medyadaki paylaşımlarıyla göstermekte.

“Alp Navruz için diziyi izleyeceğim” mesajlarını sıklıkla görmekteyiz.

Bir başka merak konusu ile Paramparça dizisiyle ismini bir hayli duyuran Alina Boz ile Alp Navruz’un dizide nasıl bir uyum sağlayacağı.

İkilinin yaz aylarının dizi çifti olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım…

“Alina ve Alp birbirlerine çok yakıştılar” mesajlarını da şimdiden sosyal medyada görmeye başladık.

Elimi Bırakma isimli dizinin tanıtım filmi de yayınlandı…

DİZİNİN KONUSU:

Elimi Bırakma dizisinde güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak. Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz’un hayat verdiği Cenk karakteri büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu olarak ekran karşısına çıkacak. Dizide Alina Boz’un hayat verdiği Azra karakteri ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkacak. Azra ve Cenk’in yollar ise Amerika dönüşü uçakta bavulları karıştırılması ile kesişecek. Daha sonra ise Cenk’in babaannesi Feride bir birine yakıştırdığı iki genci münasip görecek ailelere şok sürpriz hazırlayacak. Böylece Cenk ve Azra’nın yollar sonsuza dek birleşecek.

Alp Navruz ve Alina Boz, yaz ayının dizi çifti olmaya aday! 7

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım

Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,

Yönetmen: Sadullah Celen

Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal