Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Alina Boz’un yeni dizisi Elimi Bırakma’dan sürpriz tanıtım geldi!

Alp Navruz ve Alina Boz’un yeni dizisi Elimi Bırakma’dan sürpriz tanıtım geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan rolüyle dikkatleri çeken Alp Navruz’un yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Elimi Bırakma isimli dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Şu sıralar çekimleri devam eden dizinin tanıtımında Alp Navruz’un olmadığı görülüyor.

Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları’nın kısa bir süre önce biten çekimlerinden sonra soluğu tatilde almıştı.

Yeni dizisi öncesinde enerji topladığı anlaşılan oyuncunun, yaz aylarında başlaması beklenen Elimi Bırakma dizisinde oynayacağının gündeme gelmesiyle hayranları da mutlu olmuştu. Oyuncunun sahnelerinin henüz çekilmediği tanıtımdan da anlaşılıyor.

Alp Navruz ve Alina Boz'un yeni dizisi Elimi Bırakma'dan sürpriz tanıtım geldi! 7

‘Yakında’ ibaresiyle tanıtımı yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin tam olarak yayın tarihi belli değil. Ancak tanıtım yayınlandığına göre yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.

Sadullah Celen’in yönetmenliğini yaptığı ve ÜS Yapım’ın yapımcılığında çekilen dizi, tanıtımıyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Navruz’un hayranları, her ne kadar Fazilet Hanım ve Kızları’nın final yapmasından dolayı üzgün olsa da sevdikleri oyuncuyu yeni bir dizide görmenin heyecanının yorumlarıyla sosyal medyada paylaşıyorlar.

Alina Boz ve Alp Navruz’un iyi bir ekran partneri olacağını düşünen izleyiciler, tanıtımı da beğendiklerini ifade ediyorlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz ve Alina Boz’un yanı sıra Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle:

Aile bağlarının gücüne dikkat çeken dizide Alp Navruz, büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu rolüyle kamera karşısına geçecek.  Alina Boz ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı Azra Güneş rolüne hayat verecek.

İşte Elimi Bırakma dizisinin ilk tanıtımı: