Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in en büyük hatasını, resmen Çukur’un sezon finali yüzüne vurdu!

Ufak Tefek Cinayetler’in en büyük hatasını, resmen Çukur’un sezon finali yüzüne vurdu!

tarafından zk zk
Salı akşamları yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, bu sezona damga vuran diziler arasında yer alıyor.

Sezon finalinde herkes ters köşe bir cinayet bekledi. Çekimleri, oyunculuklarıyla büyük takdir gören sezon finali, ne yazık ki ölen kişinin kimliğinin ortaya çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşattı!

Herkesi şoke edecek bir ölüm beklenirken, zaten etkisiz eleman olarak görülen Edip’in gitmesi ve Elif gibi sonradan diziye giren ve olup olmaması çok da önemsenmeyen bir karakterin ölmesi, izleyicide bir şok etkisi de yaratmadı!

Sezonun en cesur davranan dizisi ise Çukur oldu! Çukur’un hemen hemen tüm karakterlerinin yok olduğu bir sezon finali, dizi tarihinde çok konuşulacak muhtemelen. Böylesi bir cesareti göstermek, diğer dizilerin de sezon finallerinin sorgulanmasına neden oluyor.

Neredeyse tüm oyuncuları ve karakterleri harcamak ve yeni sezonda bambaşka bir hikaye yaratmak konusundaki cesaretiyle Çukur dizisi, sezonun en bomba ters köşesini yaptı.

Dolayısıyla diğer dizilerden bazılarının izleyiciyi hüsrana uğratan sezon finallerinde aynı cesareti gösterememiş olması daha çok dikkat çekmeye başladı.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da bu konuya değinerek “Katliam yaptılar” başlığıyla ele aldığı yazıda şöyle söylüyor:

Ufak Tefek Cinayetler'in en büyük hatasını, resmen Çukur'un sezon finali yüzüne vurdu! 7

“Gelelim sezon finaline… İşte tam bu konuda Çukur’un aldığı riski takdir ettim. Çukur’da hikayenin gerçekçiliği için resmen katliam yaptılar. Aynı riski Ufak Tefek Cinayetler için de göstermelerini beklerdim. Sanırım Çukur’da sadece Yamaç, Vartolu ve izleyici hayatta kaldı. Her şey birkaç dakika içinde oldu. Emrah Nazım’ı öldürdü, sonra da zehirli içeceği içerek kendisi öldü. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Sadiş hamile olduğunu Vartolu’ya söyleyince kavga bitti. Çukur’u Selim’e bırakıp Tokat’a yerleşti. Aradan 3 ay geçti. Vartolu ve Medet mutluydu, ta ki Sadiş’in çığlıkları duyulana kadar… Çukur’un dövmesindeki noktaların olmadığı bir şekilde yüzük takan adamlar Sadiş’i kaçırıp Medet’i öldürdüler. Çukur’a kavuşan ama ailesiz kalan Selim mutsuzluktan bileklerini keserek intihar etti. İdris, Paşa ve Emmi kahvehane yapacakları mekanda aynı yüzüğü takan adamlar tarafından saldırıya uğradı, kurtulmaları çok zor görünüyor. Aynı dakikalarda Celasun ve Akşın’ın nikahı nedeniyle Yamaç hariç; tüm Koçovalı Ailesi ve Çukur’un en dikkat çeken isimleri evdeydi. Aynı adamlar eve de saldırdı. Sultan, Ayşe, Nedret, Celasun, Akşın, Karaca, Muhittin, Kemal, Meke, Metin ve Acar’ı vurdular. Oradan kimse kurtulamaz, çok zorlasak sadece bir kişi kurtulabilir.”