Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi yine yollara düştü!..

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi yine yollara düştü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında geçtiğimiz yaz yayınlanan  Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan  Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi bu diziyle birlikte başlayan aşklarını sürdürüyorlar.

Hayranlarının heyecanla takip ettiği çift, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyorlar. Kah yolda, kah tatilde, kah asansörde birlikte pozlarını sık sık instagram hesaplarından paylaşan ikili bu defa arabada yolculuk yaparken selfie çekip hayranlarıyla paylaştılar.

Ada Masalı dizisi final yaptıktan sonra aşklarını göz önünde yaşamaya devam eden Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, mutlu bir şekilde ilerleyen aşklarıyla hayranlarına,  ‘Maşallah’ dedirtiyorlar.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi yine yollara düştü!.. 7

Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz’un paylaşımını kendi sosyal medya hesabında da yayınladı. Tatile gittikleri andan fotoğraflarını  paylaşan ünlü çift, dönüş yolunda ise yağmura yakalandıklarına dair paylaşımda bulundular.

Öte yandan, iki oyuncunun yeni projeleri de merak konusu. Ayça Ayşin Turan bir süre önce, Netflix için çekilen Sen İnandır adlı filmde oyuncu Ekin Koç ile kamera karşısına geçti. Taff Pictures imzalı filmin çekimleri Assos’ta yapıldı.

Alp Navruz ise TRT’nin yeni dizisi Cennet’in Çocukları’nda rol alacak, Oyuncunun ekranlara son derece iddialı ve dram türündeki bir hikaye dönecek olması hayranları arasında heyecan yarattı.

Gold Film imzalı, Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan Cennet’in Çocukları dizisinde şiddet, alkolizm ve kişilik bozukluğu yaşayan bir adam ile çocuğuyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyor.