Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Burak Deniz’den sonra Alina Boz’a yeni dizi partneri aranıyor!

Alp Navruz ve Burak Deniz’den sonra Alina Boz’a yeni dizi partneri aranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinden sonra Alina Boz’un yeniden ekrana dönüşü muhteşem olacak! Alina Boz, 2014 yılında Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile başladığı oyunculuk macerasında büyük işler başardı. Milyonlarca hayranı bulunan hem dizi hem sinema alanında kendisini gösteren, dijital dizilerdeki performansı ile de yurt dışında çok konuşulan Alina Boz, hayranlarının yeniden ekrana dönmesi yönündeki taleplere olumlu yanıt verdi.

Disney Plus’ın anlaşma yaptığı ünlü isimler arasında bulunan Alina Boz’un yeni televizyon dizisinin de kardeş kuruluş Fox TV’de yayınlanacağı ortaya çıktı. Alina Boz hayranları şimdiden yeni diziyle ilgili gelişmeleri merakla beklemeye başladı.

Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile partner olan ve çok da başarılı bir iş çıkartan Alina Boz, Maraşlı isimli dizide ise Burak Deniz ile başrolü paylaşmıştı. Hem Alp Navruz hem de Burak Deniz’in Alina Boz ile çok iyi bir partnerlik süreci geçirdiğini de herkes iyi biliyor.

Yeni sezonda Zengin Kız isimli Fox TV dizisinde yer alacağı ortaya çıkan Alina Boz’un yakında ekip arkadaşları ile bir araya gelerek sete çıkması bekleniyor.

Alp Navruz ve Burak Deniz'den sonra Alina Boz'a yeni dizi partneri aranıyor! 7

Dizide bebek bakıcısı Zeynep karakterini canlandırması beklenen oyuncunun şimdiye kadarki rollerinden çok farklı bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacak olması da hayranları için yeni bir deneyim fırsatı olacak. Fakirlikten zenginliğe doğru bir hikayenin içinde yer alacak olan Zeynep karakterinin bu yolculuğu, günümüz dünyasının da en çok ilgi çeken hikayelerinden birisini anlatıyor.

Fakirlikten zenginliğe doğru yürüyen Zeynep’in atacağı adımlar ve hikayenin dram yönü izleyicileri ekran başına çekebilecek bir dizi görüntüsü veriyor.

Alina Boz’un yeni dizinin başrolünde kiminle partnerlik yapacağı konusu da merakla bekleniyor. Henüz Zengin Kız dizisinin erkek başrol oyuncusu belli değil.

Alp Navruz ve Burak Deniz ile çok başarılı dizi çiftleri oluşturan Alina Boz’un partneri için de titiz bir çalışma yürütülüyor.