Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Döngel üst üste proje çıkarması yapıyor, adını parlattıkça parlatıyor!

Melisa Döngel üst üste proje çıkarması yapıyor, adını parlattıkça parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Döngel ismini dizi hayranları 2016 yılından bu yana setlerde duyuyor. Hangimiz Sevmedik isimli dizi ile adını duyuran Melisa Döngel, Arka Sokaklar dizisinde de yer almıştı.

Asıl büyük çıkışını Bizim Hikaye isimli dizideki Deniz karakteri ile gerçekleştiren oyuncu, Ceren Başar karakteri ile de Sen Çal Kapımı dizisinde adeta patlama yaptı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin romantik komedi hikayesi olarak başlayan ama daha sonra drama dönüşen dizide, Ceren karakterine izleyiciler gıcık olsa da, Melisa Döngel etkileyici performansıyla büyük alkış almıştı.

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Döngel, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim aldı. Üst üste yer aldığı dizilerle kendisini geliştiren oyuncu, en son Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde Çağla karakterini canlandırdı.

Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizide de Ceren olarak izleyeceğimiz oyuncu, ayrıca Aşk Taktikleri 2 isimli sinema filminin kadrosunda yer alıyor.

Melisa Döngel’in 2020 yılında Sen Çal Kapımı ile başladığı romantik komedi hikayelerinde yer alma durumu iki yıldır aralıksız devam ediyor.

Melisa Döngel üst üste proje çıkarması yapıyor, adını parlattıkça parlatıyor! 7

Oyuncunun adeta dram projeleri ve rolleri unutuldu. Ancak Melisa Döngel, Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen Kusursuz Kiracı isimli dizinin de kadrosunda yer alıyor. Oyuncunun bir aksilik olmaz ise kış sezonunda yeniden dram hikayesinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Üst üste etkili projelerde yer alan ve her rolüyle de önemli bir deneyim fırsatı elde eden Melisa Döngel, setten sete koşar bir durumda…

2017 yılından buna durmaksızın setlerde birbiri ardına farklı karakterlerde izlediğimiz Melisa Döngel, kariyer yolculuğunda çok etkileyici bir tempo yakaladı.