Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’a Serhat Demirkan imajı çok yakıştı!

Alp Navruz’a Serhat Demirkan imajı çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, yeni sezona Zümrüdüanka dizisi ile başladı. Ceren Yılmaz ile başrolü birlikte paylaşan oyuncu, büyük de beğeni topladı. Özellikle de Serhat Demirkan imajı oyuncuya çok yakıştırıldı.

Ürgüp’teki çekimlerin durmasından bu yana 1 ay geçti. Alp Navruz, şimdilerde evinde kendini karantina altına aldı.Geçtiğimiz gün yeni sevgilisi ile yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, genelde zamanını evinde geçiriyor.

Sosyal medyadan ev hallerini takipçilerinin beğenisine sunan oyuncu, bugün de atletli bir fotoğrafını tercih ettik. Kimi hayranları atlet eleştirisi yapsa da birçok takipçisi de beğenilerini iletti. Alp Navruz’un Serhat Demirkan imajı ise herkes tarafından beğenildi.

Alp Navruz'a Serhat Demirkan imajı çok yakıştı! 8

Hem saç hem sakal noktasında bu imajını hiç bozmamasını isteyen takipçileri, dizi bittikten sonra da bu imajdan vazgeçmemesini istiyor.

Bir takipçi diyor ki: “Alp senden bir ricada bulunacağım, dizi bittikten sonra da imajını değiştirme sakın. Bu saç sakal modeli yakışıyor sana. Her halin güzel ama Serhat Demirkan stili bi başka yakışmıştı.”

Alp Navruz'a Serhat Demirkan imajı çok yakıştı! 9