Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’de Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek!

Aşk 101’de Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Netflix platformunda Aşk 101 dizisinin yayınlanmasına az kaldı. 24 Nisan itibariyle dizinin ilk sezonunda çekilen 8 bölümü yüklenecek ve izleyiciler bir gençlik hikayesini koronavirüs günlerinde izleme fırsatı bulacak.

Kara Sevda dizisinde Emir karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, büyük bir çıkış gerçekleştirmişti. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da müthiş bir ilgi gördü.Urgancıoğlu, Emir karakterini canlandırdıktan sonra bir süre Los Angeles’ta yaşadı. Birçok proje önerisi geldi. Ancak ünlü oyuncu bunları kabul etmedi.

Hayranlarının bir dizide izlemeyi çok istediği Kaan Urgancıoğlu, sonunda Aşk 101’den gelen teklifi kabul etti. Oyuncu, yeni yapımında Kemal isimli öğretmen karakterine hayat veriyor. Ancak sıradan bir öğretmen izlemeyeceksiniz. 8 bölüm sonunda Urgancıoğlu’nun canlandırdığı karakteri sizleri şaşırtacak. Hikayenin iyi kahramanı olacak.

Bambaşka bir öğretmen karakteri sizleri bekliyor. Bu noktada İlker Kaleli’nin de öğretmen karakteri ile dizilere dönüş yapmış olması ilginç bir tesadüf oldu. Dizidoktoru sitesinde Oya Doğan’a açıklamalar yapan Kaan Urgancıoğlu, yaptığı açıklamalarla da farkını sergiledi. Oyuncu, “Bir oyuncunun yeteneğini gösterebileceği, bir şeyler keşfedebileceği, prototip dışında roller çok az çıkıyor. Ama ben hala ümitliyim” diyerek gelen senaryoları neden beğenmediğini de anlatıyor.

Aşk 101'de Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek! 8

Proje seçimlerini ön yargıları kendisi açından kırmak üzere yaptığını anlatan Kaan Urgancıoğlu, “Benden beklenmeyen bir proje seçtiğimi düşünüyorum. İlk senaryoyu okuduğumda yönetmen Ahmet Katıksız’la görüştük, Kerem Çatay’la buluştuk. Ben bu projeyi izleyeceğimi düşündüm. Çünkü kolay izlenebilir bir yapısı olan derinlikli karakterlerin olduğu bir proje oldu” açıklamasında bulundu.

Kişisel dertlerin de izleyici ile buluşacağı bir yapım Aşk 101. Kaan Urgancıoğlu, projenin çok özgün bir yerde durduğunu belirtiyor. 1990’lı yıllardan geçen hikayenin yaşandığı dönemde Urgancıoğlu’nun da bir lise öğrencisi olduğunu hatırlatalım. Keyifli bir işe imza attıklarını hatırlatan oyuncu, canlandırdığı Kemal karakterini de şöyle anlattı:

Aşk 101'de Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek! 9

“Aynı dönemde ben de lise öğrencisiydim. Kemal’e gelecek olursak, ilk bölümlerde pek renk vermiyor. Konuşmadığı için nasıl düşündüğünü de bilemiyoruz. Evet, okula gelmiş ve durumundan mutsuz. Ama ne düşünüyor bilemiyoruz. Diyalog kurmadığı için Kemal’i önce keşfetmem gerekti. Bu da keyifli bir arayış oldu benim için. Oyuncu olarak bir rolü eline aldığında “Ne istiyor?” diye bakıyorsun. Kemal aslında bir şey istemiyor. Depresyon, biraz da bir şey istememe halidir. O anlamda bir “challenge” yarattı diyebilirim. Özetle; Aşk 101 özelinde çok keyifli bir set deneyimlemiş oldum. Gençlerle çalışmak muhteşemdi.”