Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un dudağında çıkan uçuk her şeyi anlatıyor!

Alp Navruz’un dudağında çıkan uçuk her şeyi anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, üst üste 3 dizide yer aldı ve bunlarda da başarılı dönüşler elde ederek büyük de bir şansın sahibi oldu. Fazilet Hanım ve Kızları ardından Elimi Bırakma ve şimdi de Zümrüdüanka’da sevenleri ile buluşan oyuncu, gelen olumlu dönüşlerden çok memnun.

Ancak oyuncunun Zümrüdüanka setinde rahatsız olduğunu ve zorlandığı bir başka konu ortaya çıktı. Kapadokya’da yapılan çekimlerde bölgenin kış aylarında aşırı soğuk olması hem ekibi hem oyuncuları çok ciddi şekilde etkiliyor. Bunun yansımalarını da Alp Navruz’da görebilirsiniz.

Soğuklar yüzünden dudağında uçuk çıkan oyuncu,zorlandığını kabul etti. Kameralara konuşan Alp Narvuz, “Kapadokya çok soğuk. Eksi 21’i gördüm en son, hiç görmediğim şeyleri görüyorum. Tarihi olarak çok iyi, kültürel olarak çok zengin bir yer. Keyifli geçiyor, artık alıştım oralara” diye konuştu.

Aşk konularında son dönemde magazin gündeminde yer alan Aslışah Alkoçlar konusundaki soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, ayrıldıklarını şu sözlerle doğruladı: “Birbirimizi tanımak istedik, tanıdık ve olmayacağına karar verip ayrıldık. Büyük sebepler aramaya gerek yok” dedi.