Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka sonrası Alp Navruz gerçekleri ortaya döküldü!

Zümrüdüanka sonrası Alp Navruz gerçekleri ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alp Navruz, son 4 yıl içinde birçok oyuncuya nasip olmayacak bir başarının da sahibi oldu. Oyuncu, şimdilerde Fox TV ekranında Zümrüdüanka ile yoluna devam ediyor. Navruz, dizi için olumlu dönüşlerden çok memnun.

Sete verilen 2 günlük arada İstanbul’a dönüş yapan Alp Navruz, bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı. Navruz, 2 gün ara verildiğini ve yeniden sete döneceğini anlattı. Oyuncu, Kapadokya’da devam eden dizinin çekimlerinden de çok memnun olduğunu ifade etti.

Navruz, “Set güzel zor oluyor tabi, şehir dışı işler zor oluyor. güzel yani, sonuçlar da çok iyi güzel reytingler alıyoruz, bu hafta da güzel reytingler geldi. İnşallah böyle devam edecek” diyerek mutluluğunu sergiledi.

Fazilet Hanım ve Kızları ardından gelen Elimi Bırakma ve şimdi de Zümrüdaanka dizileri ise üst üste 3 dizisinde başarılı seçimler yapan, çok kısa aralar verip setten de sete koşan Alp Navruz bir gerçeği de gözler önüne serdi. Oyuncu, dizi seçiminde çok başarılı ve yüreğine işleyen bir proje geldiğinde tatil veya yüzünü dinlendirmeyi düşünmeden devam ederek başarılı olunabileceğini herkese gösterdi.

Navruz, üst üste gelen bu dizi başarısını neye bağladığı şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu: “Hep biraz şansım öyle gitti, içime sinen senaryolar geldi.İşi kabul etmek değil de biraz daha gerçekten inanarak kabul ettiğim bir şey oldu. Çok şükür karşılığını da aldım verimli bir şekilde devam ediyor. Bu üçüncü dizim ve güzel bir şekilde gidiyor. İnşallah uzun dönem devam eder.”