Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un yabancı hayranları hızla artıyor!

Alp Navruz’un yabancı hayranları hızla artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında bulunan Alp Navruz, aldığı doğru kararların sonuçlarını yaşıyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakteri ile büyük yükseliş sergileyen oyuncu, dizinin yurt dışına yayılması ile yabancı izleyicilerin dikkatini çekti.

Kısa sürede yurt dışındaki hayranlarının sayısını artıran Alp Navruz, sonrasında ise Elimi Bırakma dizisindeki Cenk karakteri ile başarısını sürdürdü. Zümrüdüanka ile de yeni bir yükseliş trendine başlayan Alp Navruz, özellikle yurt dışında hızla hayran sayısını artırıyor.

Alp Navruz'un yabancı hayranları hızla artıyor! 7

Instagram hesabında 2.7 milyon takipçiye ulaşan oyuncu, özellikle yabancı hayranları tarafından son dönemde daha da büyük ilgi görüyor.

Her paylaşımına farklı dillerden birçok yorum yazıldığını görebilirsiniz. Twitter’da da sayfası bulunan oyuncu, nadiren paylaşım yapsa da özellikle yabancı hayranlarından büyük bir sevgi görüyor.

Alp Navruz son dönemde Zümrüdüanka ile hızlı bir yükseliş sergiliyor. Koronavirüs nedeniyle sette çalışmalar olmasa da, oyuncu sosyal medya paylaşımları ile takipçileri ile etkileşim halinde kalmayı sürdürüyor.