Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’dan sonra İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisini bekleyenlere çifte müjde geldi!

Mahkum’dan sonra İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisini bekleyenlere çifte müjde geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV’nin Mahkum dizisi ile gelmişti İsmail Hacıoğlu. MF Yapım imzalı dizide Onur Tuna ile başrolde yer alan Hacıoğlu, ikiz kardeşler Savaş ve Barış’ı canlandırırken, iki farklı karaktere hayat vererek ayrıca şaşırtmıştı.

Dizideki oyunculuğu ile büyük alkış alan, performansı ile her bölüm övgülere boğulan İsmail Hacıoğlu, psikopat bir kişiliğe hayat verdiği dizinin erken bitişiyle bir süredir ekranda yok. Oyuncunun hayranları, her rolüyle konuşturan İsmail Hacıoğlu’nu yine ekranda görmek istiyordu. Oyuncu, arayı fazla uzatmadan bir diziyle anlaşma sağladı!

Mahkum dizisinde izleyiciye büyük ters köşe yaşatan İsmail Hacıoğlu, bu kez yine Fox TV için çekilecek olan Taçsız Prenses isimli bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor! Oyuncunun geri dönüşü, hayranlarını da oldukça sevindirdi!

İsmail Hacıoğlu, proje seçimleriyle de dikkat çeken bir oyuncu! Rol aldığı diziler de haliyle iddialı yapımlar olmakta. Hacıoğlu’nun başrolünde yer alacağı Taçsız Prenses dizisinin de iddialı bir proje olduğu konuşuluyor!

Mahkum'dan sonra İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisini bekleyenlere çifte müjde geldi! 41

Mahkum’da diziyi takip edenleri çok şaşırtan bir karakterle ekrana gelen İsmail Hacıoğlu, bu kez çok farklı bir karaktere hayat verecek! Taçsız Prenses dizisindeki rolü ortaya çıkan oyuncu, iyilik timsali olarak görülen ‘Evgin’ bir kişiyi oynayacak!

Ünlü Oyuncu, dizi projesi ile birlikte bir de yine son derece iddialı bir sinema filmiyle de gündemde! Hayranlarına çifte müjde gibi gelen haber, oyuncuyu hem bir dizide hem de bir sinema filminde yakın zamanda görecek olmaları! Yeni filminin ismi 49!  Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde bolca aksiyon sahneleri yer alıyor.

Mahkum'dan sonra İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisini bekleyenlere çifte müjde geldi! 42

Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te gerçekleştirilen ve IŞİD’e esir düşen 49 Türk’ün kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film 20 Ocak 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmin afişi de kısa bir süre önce yayınlandı. Afişte de yer alan aksiyon dolu sahnelerle birlikte “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın!” sözü de dikkatleri çekmekte.

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği 49’un senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazdı. Filmin başrollerinde İsmail Hacıoğlu ile birlikte, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık yer almakta.