Ana sayfa Sinema Burcu Özberk ve Murat Boz’u bir araya getiren film Rüyanda Görürsün’ün tarihi belli oldu!

Burcu Özberk ve Murat Boz’u bir araya getiren film Rüyanda Görürsün’ün tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çeken genç oyuncularından biri olan Burcu Özberk bu kez tercihini bir filmden yana kullandı. Dijital yayın platformu Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olacak Rüyanda Görürsün isimli filmin sete çıkacağı zaman belli oldu.

Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Afili Aşk ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizileriyle kariyerinde büyük çıkış yapan Burcu Özberk son zamanların en çok ilgi gören kadın oyuncularından biri. Özellikle son olarak rol aldığı Aşk Mantık İntikam ile kariyerinde sıçrama yapan başarılı oyuncu bir sonraki projesinde bir ilke imza atacak.

Burcu Özberk’in başrolünü Murat Boz’la paylaşacağı Rüyanda Görürsün filmi dijital yayın platformu Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olarak yayınlanacak. Kısa süre önce resmen açıklanan filmin çekimlerine eylül ayında başlanacağı belirtiliyor.

Rüyanda Görürsün filminin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Konusu da bir sır gibi saklanıyor. Burcu Özberk de eylül ayına kadar bekleyişi fırsat bilerek tatiline devam ediyor. Rüyanda Görürsün Murat Boz’un beşinci, Burcu Özberk’in ise ilk filmi olacak.

Bu arada Burcu Özberk’in adı bir projeyle daha anılıyor. Başarılı oyuncunun Gold Film tarafından çekilecek bir dizide başrolü Alp Navruz’la paylaşacağı konuşuluyor. İsmi ve detaylar henüz netleşmese de ekranda bir dönem dikkat çeken asker temalı dizilerden olması beklenen ve Savaşçı benzeri bir dizi olacağı konuşuluyor.

Halen tatiline devam eden Burcu Özberk kısa süre önce gazetecilere bir açıklama yapmış ve müjdeli haberi vermişti. Özberk açıklamasında “Şu an görüştüğüm ama netleşmeyen çok fazla proje var en yakın zamanda tekrar ekranlarda olacağım ama şu an sadece tatilin tadını çıkarmak istiyorum” diye konuşmuştu.