Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Kul’dan Güldür Güldür Show itirafı geldi!

Alper Kul’dan Güldür Güldür Show itirafı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları saat 20.00’de izleyicilerle buluşmakta olan Güldür Güldür Show programının sevilen isimleri yeni bölümde de yine kahkahalar attıracak. Uzun yıllardır ekranda devam eden, ayrıca turnelerle de farklı illerde ve Avrupa’da performans sergileyen ekip, skeçleriyle büyük beğeni toplamakta.

Yapımda İsmail karakterine Alper Kul hayat veriyor. Mesut enişte olarak ünlenen isim ise Uğur Bilgin… İsmail ile Mesut sahnelerine sadece ekran başındakiler değil, bizzat Alper Kul’un da çok güldüğü ortaya çıktı.

Uğur Bilgin’i öven bir paylaşımda bulunan Alper Kul, bir itiraf da yaptı.

Kul, “Mesut Enişte’nin karşısında gülmeden durabilmek için halden hale girdiğim skeç. Güldür Güldür bu Cuma Show TV’de” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Alper Kul’un hayranları ise beğenileriyle ve güzel sözleriyle yapıma destek verdi.

Alper Kul'dan Güldür Güldür Show itirafı geldi! 7

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!